Пирин официално поиска от ЦСКА дълг от 1 млн. лева

Управителният съвет на Пирин Благоевград взе решение на днешния си УС да изпрати нотариални покани на ЦСКА и Локомотив София за неизплатени суми, информира Гонг.

Обратно в новината

Коментари - Пирин официално поиска от ЦСКА дълг от 1 млн. лева | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ти просто си поредната кална рожба на Централния Свиневъден Комплекс на Армията, дислоциран в село Панчарево! Като се впускаш в такива "разсъждения" кажи нещо и за др.Милко Балев! Още му палите свещи, плачете за него, пък грухтиш неподготвен. Я бягай да се ваксинираш против свински грип!!!

Като гледам коментарите, нищо съществено. Не се коментира съдържанието бна статията, а само разни безсмислени запалянковски "плювни". Ако има изрядни договори и трябва да плащат - ами да плащат. Ако не си платят - санкции.

Малоумнико, КОМУНИСТИЧЕСКИЯ ФРАНКЕНЩАЙН е създаден в началото на комунизма у нас, точно по времето на най-големите репресии и убиства на всички офицери и царисти, под предлог, че са фашисти са избивани докрак. А царския офицерски отбор няма нищо общо с ПАНЧАРЕВСКИТЕ ГЛИГАНИ, освен може би, че комунягите мръсни са избили основателите му и са завзели терените и собствеността му - уж като национализация в името на народа. А иначе, че мениджърите на КОМУНЯГИТЕ са много много добри е видно и мога да ги изброя даже - Супата, Лупи, Черепа и всякакви подобни измети. А да не забравяме и най-видния ви деец - милко балев. След него нямате даже 2 последователни титли, а не по 14 поредни по негово време. Цорбата офицерски отбор - СМЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕХ. Приличате на жабата, дето видяла да подковават вола и решила и тя. Ама накрая се ПРЪСНАЛА......

Ако за този варел Галчев и това джудже Делев Цска са подписали за тези пари , значи некои ги е излъгал жестоко!!! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Хмммм ... интересно защо ги уволняват тогава ??!??!

Батков пак е в основата на всичко! Я веднага да ходи и да им плати сметката!!!

Ей паляци я да млъквате! Само знаете да мрънкате по интернет. Комунистически нз си какво. Пречим ви, защото сме по-добри и по-класни от вас. Имам предвид ние от ЦСКА. Никога няма да имате повече футболисти в елитни чужди отбори, купи на българия и успехи в Европа от нас! Примирете се и престанете да грухтите. Спасчо изглежда доста тъпичък на тая снимка :D

Абе смешник, я погледни след така нареченото падане на партията майка, т.е. от 89г насам кой е отбора с най-много титли?!? Аз ще ти кажа, щото ти си просто ПРАСЕ и можеш само да риеш - това е ЛЕВСКИ. Кой е отбора с най-много и най-продължителни мачове в Европа (единственото място, кадето местните мафиотчета не вървят с уговаряне на срещи и титли)????? Пак ще ти отговоря - ЛЕВСКИ и то не само за след 89г, а в ЦЯЛАТА ИСТОРИЯ НА БЪЛГАРСКИЯ ФУТБОЛ - 14 ПОРЕДНИ МАЧА В ЕВРОПА. Така ще задръжте си по-класните играци насело в панчарево там при патките и мекащите местни жители и не олайнявайте форумо тук.

Вие сте най-добри в историческата приемстветност. Създадоха ви руснаци, притежаваше ви мутра, ще ви довършат ДС-ари.

Е, това не е истина . Панчеревци не дължат никому нищо !Вие това 7-8 милиона за пари ли ги имате ? И защо изобщо това измислено от долните комунисти отборче съществува ?

Съществувя само и единствено защото ГАДНИТЕ КОРУМПИРАНИ КОМУНЯГИ все още са на власт във всички ключови позициии в НРБ. И чак когато те и техните роднини - дъщери - съдийки в Благоевград напр., купуващи по морето парцели за безпари бъдат УНИЩОЖЕНИ ( най-сигурно физически), чак тогава ще можем да наречем подобието на държава РБ и чак тогава ще можем да мислим и за закриване на ПАНЧАРЕВСКИ ГРУХТЯЩИ КОМУНИСТИЧЕСКИ ФРАНКЕНЩАЙНИ.

Защо неволно изпускате факта, че Левски достойно е в книгата на Гинес за най-недостойната загуба в историята на футбола , май днешните левскарчета страдат от амнезия и се пънат да ни представят в Европа, ама като гледам резултатите напоследак, скоро сами ще си подобрят рекорда......Ха-ха-ха-хахххх