Четири клуба искат лицензът на ЦСКА да бъде отнет

Четири футболни клуба от "А" група са изпищели срещу издаването на лиценз на ЦСКА за участие в европейските турнири, стана ясно вчера, информира "7 дни спорт", цитиран от Novsport.

Обратно в новината

Коментари - Четири клуба искат лицензът на ЦСКА да бъде отнет | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ЦСКА дължи пари на целия свят.Може ли дапосочите отбор на който ЦСКА не дължи пари ?

На Левски - по обясними причини:))))))))))

ЦСКА дължи пари на целия свят.Може ли дапосочите отбор на който ЦСКА не дължи пари ?

ЦСКА дължи пари на целия свят.Може ли дапосочите отбор на който ЦСКА не дължи пари ?

И аз имам да взимам пари- за скъсани нерви, за платени билети, за прекомерна уптреба с алкохол след "прекрасните им игри", за провалени уикенди и т.н и т.н. Ама как да заведа дело !!? Пийвам си студена вода и си включвам Диемите...

Нивото на журналиста писал статията е по-ниско и от това на БГ футбола ни. Що за изрази са Четири футболни клуба от А група са изпищели... или пък Акционерите в Пирин също изреваха... Да не би да нямат право да си искат парите?! Това, че си търсиш задълженията, които отдавна е трябвало да ти бъдат изплатени означава ли че само пищиш или ревеш. На малоумния журналист, ако му вземат пари за нова кола, но не му я дадат и после си потърси правата трябва да му кажат - стига си пищял и ревал, няма да си я получиш.

Приятелю, Б група е също за професионални отбори, така че цуцурка и за там не е. Тя е за при аматьорите и в момента, в който КОМУНИСТИТЕ напуснат властта в Бг и това ще се случи. А под натиска на Европа това може и да се случи и преди тяхното пълно ПРОЧИСТВАНЕ от нашата държава. Най-обнадеждаващото е, че за пръв път от 20г управляващите има желание и смелост да започнат борбата с КОМУНИСТИЧЕСКИТЕ ИЗЧАДИЯ.

ХАЙЛ брато. Скрий свастиката под скъсания ръкам на блузката си и ходи си намери работа, вместо да лееш помия тука. Не те слуша тиквето...

като вземем власта пак такива като теб ще замлакнат завинаги *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Ква стана тя? Ами сега! Хитрата сврака - с двата крака. Преди Лупи "заемообразно" финансира клубчето от Кремиковци, сега и тези продължават да вземат без да дават. Така не може баце. Приятелството си е приятелствоу ама сиренето е с пари. Лъжеш, протакаш, правиш се на селски хитрец и в един ден ти лъсва голия задник ( като на Христолов ). То май и тия са я подкарали като него и края им е очертан както неговия - в "Б" група, а може и по-надолу.

Ще ти се!