В Англия: Сър Алекс готов да продаде Бербо в Италия

На Острова не спират постоянните спекулации около бъдещето на българската футболна звезда Димитър Бербатов, съобщи Гонг.

Обратно в новината

Коментари - В Англия: Сър Алекс готов да продаде Бербо в Италия | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тотнъм изкараха доста от него!

"изкараха"- в кое време е? ;-)

аз мисла,че е глупаво да се предлага бербатов за продан без да го искат ,което ще се разбере че искат да се отърват от него,и вследствие от това цената му ще се сравни със землята.не се интересувам от футбол,но ми се струва,че бербатов е мек футболист и не е за англииската лига!

Пожелавам на абсолютно всички българи да получат такова световно признание, каквото получи Бербатов.

Всички големи европейски отбори искат българина Бербатов. Това може само да ни радва.

ТОЙ СЕ ПРЕДЛАГА, НО ГОЛЕМИТЕ ЕВРОПЕЙСКИ ОТБОРИ НЕ ЗНАЕЛИ, ЧЕ ГО ИСКАТ....

а на теб кой ще ти предложи, бе муле?

Първо повече от ясно заявиха всичко страни, че Бербо остава в Ман Юнайтед. Второ не знам кой агент или мениджър постоянно се опитва да пробутва Клас Ян Хунтелаар при Червените дяволи, но е повече от ясно, че нивото му е далеч от необходимото. Един Дзеко също още не е доказал дали може да се справи в топ отбор, така че тези слухове са абсурдни.

Е-е, най-после се усетиха какво са си купили на източния пазар! Така са се набутали, че все едно да си вземеш напудрена бричка от Горубляне...Ха-ха.....

Това раздуване за бъдещ трансфер на Бербатов в България и чужбина, най-вероятно се води задкулисно от Менажера на Бербатов с цел прибиране на тлъсти комисионни! Повече трансфери - повече пари за менажера от комисионни и рушвети!

ееееее докога още ще ни занимавате с тоя тъпанар . Не го продават защото не могат и няма кои да даде пари за него .За манакени такива пари не се дават .Добре че се отказа от национала ,освободи място за някои къдърен че ти ставаш само за греда там .Ицо може да е прост за вас но беше ФУТБОЛИСТ и то доказъл се а Бербатов го направиха футболишче медиите и тои няма право да им се сърди а да беше се доказъл нали е интелигентно момче ,нали е умен нали е футболист Националния отбор е гордост а не приют за манакени които все някои друг им е виновен

Българските журналисти не се ли научиха... и Фъргюсън го каза, и собственика го каза - няма да го продават.

Бербатов остава в МанЮ !!! И сър Фергю го заяви ясно и точно многократно. Докога ще си чешете езиците и злобата и проклетията българистанска тулупи залупени....

КАКВА Е ТАЯ ЗЛОБА БЪЛГАРСКА??? ЗАТОВА , ЧЕ НЕ Е ТАПИР И ПРОСТАК КАТО ИГО , ЛЕЧКОВ И ПЕНЕВ ПОСТОЯННО ГО ЯДАТ. БАСИ ТЪПАНАРИТЕ СА СЕ СЪБРАЛИ В НАЦИОНАЛНИЯ НИ ОТБОР, ВСЕ ЛАПАЧИ И НЕКАДЪРНИЦИ...БРАВО НА БЕРБАТОВ , ЧЕ НЕ ИСКА ДА ИМ Е НА СЕЛСКОТО НИВО...И НА НИВОТО НА МАЛОУМНИТЕ ИМ ПОДРЪЖНИЦИ-ЛИЗАЧИТЕ ОТ МЕДИИТЕ. ТОЙ ОСВЕН , ЧЕ Е ФУТБОЛИСТ НОМЕР 1 НА БГ ЗА ВСИЧКИ ВРЕМЕНА СЕ ПОКАЗА, ЧЕ ИМА И ВЪЗПИТАНИЕ , НЕЩО НАПЪЛНО ЧУЖДО ЗА ПИЯНИТЕ НИ ПИШМАН ФУТБОЛИСТИ.

от фоотбалл се интересувам слабо ... *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Бербатов е най-великия българин. В който хипер футболен гранд да играе, Митко си остава доброто футболно лице на България.

Не престанах да ядат гъза на момчето. Ония на острова и те, но голямата маса от бълвоч е родом от България - разни дон балони и всякаква комуноидна и агентурна измет ... Много боли, че са почти сто години не са дали и един свестен футболист на цивилзования свят. Подуенски червени боклуци зад синьо спортно пристрастие!

Да го махат закво им е ?! да чисти пейките ...имат си чистачи...

Абе, защо да го коментираме това мамино синче,което вече няма нищо общо с България?

Ей, скапан е...., май си кьорав отвсякъде. Май не си разбрал, че Бербо награди много млади таланти на България. Пръсни се от злоба и завист, бе долна и гнусна твар, мръсно и смрадливо уродче.

1000 пати вече казаха от ман у че бербатов остава,ама тия медиите се осраха,разбирам че трябва да пишат нещо в тези скапани вестници ама...

Бербатов нали се отказа от националния отбор, защо пишете "българския национал" ?

Ами защото българските спортни журнля използуват предимно клишета: зеления килим, коженото кълбо и др.п. А ги използуват, защото в по-голямата си част са тъпи и полуграмотни интриганти, които разнасят клюки по медиите!

Аре, че си истърках главиятюрата стоя Пербатоффф

Боже, колко простотия има в България.... Това нещо дето е писало тук - вероятно не само че не може да мисли, ами даже не знае какво голямо НИЩО Е!!!.... Момче, вземи да учиш, защото си много неграмотен и глупав!!!

Аре, че ми писна на оная работа тоя тюфлек. ТАКА ПО-ДОБРЕ ЛИ Е ?

вухахааааа

То Бекъм играе за сливи.

такава "изморена девица", дето като види неколко милиона и вече е забравил всичко друго - ето Бекъм иска да играе и на 40г. на световно (той не играе за пари май?), а нашия вече се пенсионирал ....

Поредната "новина", изсмукана от пръстите на някой, който преди това с тях си е бъркал я в носа, я в гъза. От МЮ постоянно повтарят, че Бербатов остава при тях и този сезон, ама - не, трябва да го продаваме насам-натам! И за чий х..й на САФ му е Клаас Ян Хунтелаар, който през тази година беше по-ялов и от 60 годишна девственица?!

Хунтелаар е десет пъти по-добър футболист от примадоната, той е идеалният нападател за Ман Юн.

Може и да си прав, но аз засега виждам у холандеца само едно доказано качество - че е бая по-млад от Бербатов! Другото са предположения, които подлежат на доказване!!!

Е тез са осраха ...

Всичко ок. Само дето ми се спииии и вече не ми се чете за Бербатов! :(

bullshits