В Италия: Започна дуелът Милан-Юве за Бербатов

Няма ден, в който нападател да не е спряган за Милан и сега е ред на Димитър Бербатов, взет на прицел от "росонерите" и от Юве, пише електронното издание "Спорт Медиасет", цитирано от Гонг.

Обратно в новината

Коментари - В Италия: Започна дуелът Милан-Юве за Бербатов | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

аз пък мога да ви кажа че живея в Италия и за бербо ги боли фара тукаи милан и юве

НА ТЕб ТИ ХлОПА ДЪСКАТА!и това е

Бербатов си беше футболист и преди и ще си остане и след Юнайтед! Просто Сър-а е остарял и вече не е от полза за отбора си. Мисля, че калчото е по-близко до стила на Бербатов. Самият факт, че отбори от такава величина го коментират за състава си е показател за качествата му! Е, винаги ще има и такива, дето мислят, че братовчед им от Лесичери е по-добър, но така е нормално! Все пак Лесичери е в българия...

Батков да го вземе за 30 000 000 пауда, та белким спретне отбор.

Всеки вика - вземи го ти :)))

Бербатов е гений и не е за този конски стил на игра на Юнайтед. А жалките неудачници, които не го обичат, да престанат да пишат и да се опитат да постигнат нещо в живота си.

УУУФФФФ, СКУКА !!! ЗАПОЧНА СЕ ПАК ЛИЗАНЕТО И МАЗАНЕТО.... КОЛКО ПО-ДОБРЕ БЕШЕ, ДОКАТО БЯХМЕ ЗАБРАВИЛИ, ЧЕ ГО ИМА !!! ВСЕ ПАК ЩЕ ИЗТЪРПИМ И "НОВИНИТЕ" ЗА НЕГО, НО ИДВА ДЕНЯТ 11.06.2010 Г. И ФИБАТА ЩЕ СИ Е ПАК ТАМ, КЪДЕТО МУ Е МЯСТОТО ---> НА РЕЗ.СКАМ. НА МАН.ЮН., ЗАБРАВЕН ОТ ВСИЧКИ .....

О, момиченце у лево, къде беше като те нямаше? Да не беше на резервната скамейка на живота, незабравим от всички? Щото без теб форумът е скука, скука! И дойде да ни кажеш кога, как и защо Фибата ти отказа, нали???

О, момиченце у лево, къде беше като те нямаше? Да не беше на резервната скамейка на живота, незабравим от всички? Щото без теб форумът е скука, скука! И дойде да ни кажеш кога, как и защо Фибата ти отказа, нали???

ЖАЛЪК СИ "до..." НЯМАШ СИ ДАЖЕ ПСЕВДОНИМ... МИСЛИШ, ЧЕ ОТ ПИСАНИЯТА ТИ СТРУИ ВЕЛИКА МИСЪЛ И СЕ ОПИВАШ ОТ ЩАСТИЕ ДА Я ОЛЕЕШ ВЪРХУ ЦЕЛИЯ ФОРУМ, КОЙТО АКО НЕ СИ РАЗБРАЛ Е НА ФУТБОЛНА ТЕМАТИКА..... А ЗА ТВОИТЕ ХОМО ПРИСТРАСТИЯ СИ ПОТЪРСИ ДРУГ, ПОДХОДЯЩ ЗА ОТРЕПКИ, КАТО ТВОЯ МИЛОСТ "до...." .....

Моля вече не пишете нищо за Бербо, той просто престана да съществува за нас. Като го видя ще превключвам канала.

Моля, спрете да коментирате, като не ви харесва.

Кои други канали да си изтрием от дистанционното, Бойко?

Това са "партенки",пускани от Данчев,че да има уж някакъв интерес.Бербатов след безобразния сезон в Англия е непродаваем,защото Юнайтед ще инкасира огромна финансова загуба и Фърги ще стане за смях.

Фърги е толкова за смях вече, че по-надолу няма!Някои хора ще умрат като телевизионни водещи, други като треньори... Жалко за отбора и парите... /за телевизиите не ми е жал!/

Това го казах и аз - точно милан е отборът на Бербатов

Колко ли време ще го спазаряват сега - дали като при покупката или набързо ще го шитнат за калчото. То като го гледам напоследък, май става само за "моделче". Хема няма да се пази толкова, за да може да играе в отборчето си. Когато си нямаш сърце, колкото и да си кадърен, си оставаш мишка! Та и нашто момче така - футбола, Митко иска преди всичко сърце, после малко мозък и накрая крака.

То е ясно, че преди световното няма какво да пишете, но кой трябва да каже, че няма да го продават, за да спрете да си упражнявате лошия правопис, Господ ли?

знам че милан са идиоти да искат барбука ма от юве не съм го очаквал този резил.... *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

я си ГлЕДАЙ рАбОТАТА от милан били идиоти бербо не се доказа и ТОлКОЗ