Емо Данчев: Митко сам каза, че ще остане в Манчестър

Агентът на Митко Бербатов Емил Данчев опроверга днешната информация, че нови тимове са се включили в борбата за бившия капитан на националния ни отбор, в интервю за Novsport.

Обратно в новината

Коментари - Емо Данчев: Митко сам каза, че ще остане в Манчестър | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

бербатов ще остане да играе в отбора на фергюсън и ще става все по добър така е отредила съдбата

Новия сезон в англия ще е най-интересния в европа.Само е добра новина че имаме там футболисти .

Бербатов е най добрия само може да му завиждат много хора *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

ТИ АКО СИ ЛЕВСКАР, ТО ВЗЕМИ СЕ УДАВИ ЗА ДА НЕ НИ СРАМИШ , Б.... Д....

Бербо е един много добър футболист от световна класа.Въпреки слабия му сезон той е в десетката на реализаторите в Англия.Не го сравнявайте с Меси ,Руни или Роналдо,но погледнете статистиката и ще видите по-добри показатели от доста световно известни футболисти.

Барби прави с.... за мноооооого пари евала !!! скъпо платена мадама браво на него

"Никога не съм псувал Митко ..." А АЗ СЪМ !!! ПСУВАХ ГО С ЯД И ЯРОСТ, ПОНЕЖЕ Е НЕЩАСТЕН НЕКАДЪРНИК, ПОСТОЯННО ПРОВАЛЯЩ УСИЛИЯТА НА СЪОТБОРНИЦИТЕ СИ....

Само пастирите псуват и коларите и те.Въобще това е привичка на людите дето си имат работа със скот.То и за туй в града като се отиде не е прието да се псува щото се дискредитираш пред момите.

по тъп коментар не съм чел ! аз това съм написал,да си седи там и да си харчи парите,никой не му завижда,но в националния отбор да не припарва !

да си седи в юнайтед,там му е добре,резерва на резервите..да си отвори още задника за пари ! само в Националния отбор да не се връща,тук се играе със сърце и за едната чест !

СТИГА РАЗДУВКИ ЗА НАЙ-СКЪПАТА ШКУРКА НА СВЕТА... КАЗВАЛ СЪМ НЕ ЕДИН ПЪТ, ЧЕ ЦЕЛТА МУ Е ДА СЕ ПЕНСИОНИРА В МАН.ЮН. (АКО ГО ИЗТРАЯТ ДОТОГАВА)....

Момиченце у лево, това тук е футболен форум, а ти винаги се активираш не по футболни въпроси, а само когато се пише по темата за Бербатов. От това следва един единствен извод - че ти си едно малко недефлорирано момиченце с девствен мозък, което е безумно влюбено в Бербатов, но той е непостижим блян за теб и затова си отишъл срещу него. Затова един безплатен съвет - или пиши смислено за футбол (а се само против Бербатов, защото той не е к.. за твоята уста и на него можеш, ако той ти даде, само да му лъскаш бастуна), или спри да цапаш форума с твоите бъртвежи!!! Идва световно и не искам да чета твоите тъпотии!!!

БРАВО "до SHutka" !!!... ДАЖЕ И АЗ НЕ СЪМ ПИСАЛ, ЧЕ БЕРБАТОВ НЕ Е ФУТБОЛИСТ И ДА СЕ ПИШЕ ЗА НЕГО, ЗНАЧИ НЕ СЕ КОМЕНТИРА НА ФУТБОЛНА ТЕМА.... ОТЛИЧНО ПОПАДЕНИЕ ОТ ТВОЯ СТРАНА !!!... И ПАК ЩЕ ТИ ПРЕПОРЪЧАМ ----> ТЪРСИ СИ ФОРУМИ У'ЛЕВО, СЛЕД КАТО БРЪЩОЛЕВИШ САМО ЗА "...защото той не е к.. за твоята уста и на него можеш, ако той ти даде, само да му лъскаш бастуна..."... ЯВНО ТОВА СА ТВОИТЕ МиЧТИ И ЖЕЛАНИЯ !!!.... ЗАТОВА ЩЕ ТИ КАЖА С ТВОИ ДУМИ, ЗА ДА РАЗБЕРЕШ ПО-ДОБРЕ "спри да цапаш форума с твоите бъртвежи..."....

аре скрий се най-после, бе болен извратен мозък.

бербо иска да остане,защото и от резервната скамейка си взема голямата заплата,а където и да отиде на друго място няма да вземе толкова

Ей, много сте наясно бе!