Мъри готов да върне Бербатов в националния

Националният селекционер Станимир Стоилов иска да върне Димитър Бербатов в националния отбор, съобщава "Труд", цитирано от Novsport.

Обратно в новината

Коментари - Мъри готов да върне Бербатов в националния | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

не виждам как ще го направи *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Абе вие слепи ли сте? Талант има момчето ама няма топки /по хамерикански казано/, страхува се да поеме инициативата и в Ман. Юнайтед и в Националния. Освен това се пази от контузии - от него футболист вече няма да стане - ама поне си е постигнал своето... В бокса на такива като него им казват омекнали.... Хич да не се връща в националния - да идат младите. А за малкия Михайлов - последните мачове се справи добре - друг е въпроса дали е най-добрия в момента. Аз специално друг млад вратар с качества в БГ не виждам....за сега....

Хасковски цървул, нали заради твойта некъдърност и лакомията на Наско - газът си отиде. Той е пич и ще се върне но не при вас лумпени и тъпаци - идете си заедно с перуката - некъдърници.

Мъри, да не си луд?!?! Време е да изградиш отбор, а не да продължаваш да събираш играчи, които не могат да играят заедно, пък били те и такива, които седят на пейката на Юнайтед!

Абе с Боби, Наско и Мъри футбол в България няма да има

с това смешно ръководство и тоя див селяк за тренер ..... той щял да го върне.... смех !!!!!, че някой пита ли го какво мисли тъпия каун ?!?!?!

Палячовци...тръгвам си,връщат ме,то тоя национален отбор да играе на закрито,само за БФС

Влезте в групата в Facebook Митко Бербатов да се върне в националния отбор, нека върнем един велик българин

ппппфффффффффф..............ооппппааааа,пай се,аман от кавали....

що не вземете да се занимавате с нещо по различно от Бербука.Това си е негово решение.Говорете например за Пиронкова.Тя е много по успешна от него във всяко отношение,тъй като без пари направи много за себе си и България.А Барбука е фрашкан с манги и затова си взема каквито си иска решения и се надува

Почна се пак с простотиите... Хайде стига вече с този Барбуков...

ай стига с тая тояга веееееееее ! като толкова му е мъчно на хасковския каскет,да отскочи до острова и да му извърти една тръба на бамбука !

тия много прости, никой не го е гонил, че да го връща. вярното е, че след като е напуснал е редно да го ПОМОЛЯТ да се върне.

Добре си отиде бербатов.кога ще си иде стоилов?а михаилов? *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Е крайно време е да се осъзнаят тези хора-един класен играч имаха и него изгониха и унизиха, а сега са се сетили да го връщат. Надявам се искрено Митко да се върне и да им докаже, че той е ГОЛЯМА ЛИЧНОСТ и стой над тези неща.

НЕДОПУСТИМО Е МИХАЙЛОВ И СТОЙЛОВ ДА СЕ ЗАНИМАВАТ С ФУТБОЛ В БЪЛГАРИЯ

Мъри ли, кой е той, кой го познава в света, защо не може да се намаже на прашинките от обувките на Камата....

Ако сравняваш двамата като футболисти - права си! Ако ги сравняваш като треньори на Националния - видяхме го "Камата" колко "може": усра две квалификации!!!

Малко цензура в тоя сайт ама нЕмаше нужда...

БЕРБО ЩЕ НАПРАВИ НАЙ ГОЛЯМА ГРЕШКА АКО СЕ ВЪРНЕ В НАЦИОНАЛА ПРИ ТОВА РЪКОВОДСТВО.МЪРИ ТРЯБВА ДА СИ ХОДИ У АСКОВО.

Ако Мъри имаше поне капка чест и самоуважение, отдавна щеше да си е подал оставката. За Ники Михайлов, Лечков СИРАКОВ и др. ние отдавна знаем, че нямат нито чест нито достойнство. Дано Радвам се, че Бербатов им би дузпата все пак навреме.

Мъри просто си връзва гащите, за да позадържи заплатката по-дълго. С тия кратуни в БФС, които имат за цел само личната финансова изгода резултати положителни няма да има. Винаги в отбора са слагали по 3-4 незаслужили връзкари, заради интересите си и каквото и да правят останалите нищо не става. Бербо ще се върне само, ако имаме треньор от чужбина. А и тогава не е сигурно. Дано един ден събере гласове и застане начело на БФС / а и има дъщеря - няма да я налага в отбора. Зетят може да по-кадърен от тъчоЖивко/

да не връща барбука ми да сложат една цепеница на терена барем в нея може да се отбие топката :) *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Не една, цял нац. отбор цепеници има на терена вече. Имаме и 10 000 по трибуните от край време. Повече не ни трябва, благодаря.

няма нужда. Достатъчно сме го гледали колко се"бори" с националния екип. Както спомена някой по долу , по-добре да се подготвят млади момчета за да очакваме нещо в бъдещето. За какво са ни предпенсионни "играчи".

А, така Мъри, той Бербо тръпне ти да го "връщаш" в националния.

На тренерите горките от време на време им проблясва нещо в главите. НЕ РАЗБРАХТЕ ЛИ ДОСЕГА ЧЕ БЕРБАТОВ Е КЛАСА.

а ти не разбра ли,че не иска да играе в националния??!!! не да го молят,не пари да му дават,като не иска,по-добре изобщо да не се връща тук !!!

Мъри, не чувстваш ли, че ставаш жалък. И с него и без него падаме от всички, по-добре пускай млади да се обиграват. Това е най доброто , което можеш да направиш за българския футбол сега, за да има резултат в близко бъдеще !.

Защо трябва Бербатов да влага сили и нерви в една загубена кауза? Защо Бербатов да играе за един отбор без амбиции и да пълни джобовете на дебилите от управата, които не могат да се похвалят с един успех през целия период на управлението си? И аз да съм и аз няма да си мръдна пръста, докато не докарат качествен треньор от чужбина и докадо БФС не си подаде колективно уставките!

По-полека и с хляб, както казва един мой приятел. Дай правителството, президента, всички да си подават оставките, че да угодим накрая на оная гелосана кУкона. Я стига се плюнчи.

Нормално е Бербатов да не иска да играе за националния отбор. Когато си професионалист, а оплюват труда ти, е безмислено да се хабиш за хора, които ще си избиват комплексите на твой гръб.

Да.Така е.Но българските злобни и завистливи лумпени-псевдоразбирачи просто не заслужават да имат футбол.На тях им трябва изкуствено дишане за да не се задушат в собствената си тъпотия,чалгария и смрад

Тук съм напълно съгласен с теб!