Левски стартира подготовката си със загуба от Търгу Муреш

Новият старши треньор на Левски Ясен Петров направи неофициалния си дебют при загубата с 2:3 от новака в румънския елит Търгу Муреш, предаде Гонг.

Обратно в новината

Коментари - Левски стартира подготовката си със загуба от Търгу Муреш | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

какавото и да си говорим футбола в булгария е слаб и ще си остане такув докато не вдигнем парите които получават фодболистите *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

ДО ЧИЧО ПЕШО-ЗАСЛУЖИЛ СВИНЕВЪД-ТИ ВЗЕЛИ СИ ХАПЧЕТО? АКО ПЪК НЕ ДА ПРАТЯ ДОКТОРИТЕ ОТ КАРЛУКОВО.ХАЙДЕ ОСТАНИ СИ СЪС ЗДРАВЕ И НЕ ПИШИ ГЛУПОСТИ.

Нямам нужда от хапчета! Пиша "глупости" когато ме вбесят с простотиите си разни чорбета и др.п. свинеподобна паплач!!!!

великите географски открития на Левски продължават... :))) тия ще успеят да паднат и от последния в трета албанска дивизия, баси...

Те щото пък "Интер" от Баку са по-силни от "Интер" от Милано, та се гордеете със загубата от тях, нали?!

САМО ЛЕВСКИ ОЛЕ

Е Ясенчо, изясни ли ти се, че стари кранти не печелят състезание, а са само тежест за отбора и го дърпат назад !!!

Това, че съдията е виновен го знаем всички. Няма нужда да го повтаряте след всеки мач. То е ясно - има световна конспирация срещу Уефски. Обзалагам се , че същите дето спретнаха "Казанската афера" са подкупили съдията на тази супер-важна контрола.

Има световна конспирация, но срещу клуба на Централния Свиневъден Комплекс на Армията, дислоциран в село Панчарево! То не бяха Черноморец, Сливен, Ботев Пд., Пирин, Вихрен - "про"дали футболисти на свинекомплекса, пък и нагли - искат пари за тях! То не бяха мениджъри, футболисти, НАП, Столична община, МО, кой ли не! Всички конспиративно искат пари като за световно от "невинните" прасета, вместо да пият по една студена вода! Ето - това е конспирация!!!

Лесна работа, вместо веднъж да се засрамим и гордо да приемем собствените си проблеми....неее...зле сме ама кво да правим, кво да правим - я дай да нахраним другите за пореден път, пък така и ние ще изглеждаме по-големи и току виж замажем сеира си, ако не друго поне в нашите очи...

От кой ПАК паднахме? Бах ..... как за няколко години от върл левскар тези пеперудки ме отказха да гледам мач на Левски, как стана не разбрах!!! Няма вече мъже футболисти има метросексуални кючекчии!!! Язък за някогашния славен отбор!

Пак съдийски тесли. Футболистите са си виновни, че са допуснали два евтини гола, но и съдията ни е изтесларил яко.

ебахти филма