Коментари - България отнесе Холандия с 3:0 гейма | corner.dir.bg
назад

България отнесе Холандия с 3:0 гейма

Българският национален отбор по волейбол победи Холандия с 3-0 (25:9, 25:15, 27:25) гейма в първия си домакински мач срещу "лалетата" от Световната лига по волейбол.

Обратно в новината

Коментари - България отнесе Холандия с 3:0 гейма | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари 8

Браво момчета! Отново ни показахте колко сте невроятни. Вие сте от малкото неща в България, с които ни е останало да се гордеем. Успех!

Дали някой някога е чул волейболист да се прибира гипсиран след дискотека ? Или пак да е навързал 10-15 студентки за 2 дни ? Или хотелите да са кофти и скапани само с по 4* без екстри ? Затова има успехи , въпреки че тренират в мизерия, а на тези лигли футболиСЧетата , да могат и сви.ки ще им правят преди , по време и след мач и пак нищо няма да стане. Те са безгръбначни плазмодии, а волейбола е най добрия ни колективен спорт. Колко и да не е популярен, след 2-4 години ще стане , точно като пропуснем още 1-2 евро и световни първенства. БРАВО НА ВОЛЕЙБОЛИСИТЕ < ВИЕ СТЕ ГОРДОСТТА НА БЪЛГАРИЯ. Дано ни зарадвате отново в някой медал.

Всичко добре .. ама как може във столицата София да няма волейболна зала .. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

зала има, просто отбора предпочита ва играе във варна пред варненска публика. опитаха да играят няколко пъти в софия - залата остана празна, а във варна пълнят до горе *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

и сме наи-красиви и сме наи-добри! браво, момчета! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

РЕВА ОТ КЕФ!

какъв български футбол,какви 5 лева.зарежете разглезените лигльовци.истината е в тези момчета,които наистина знаят какво правят и го правят добре.траябва да се инвестира и да се обърне внимание именно на този от колективните спортове.просто не можем да оценим какъв волейболен отбор имаме. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

БРАВО НА ЦЕЦО!МОМЧЕ ВРЕМЕ Е ДА ЗАПОЧНЕШ ДА ИГРАЕШ СЪС САМОЧУВСТВИЕ ЗАЩОТО ИМА ПОКРИТИЕ!МНОГО МИ ЛИПСВА БОЯН