България излиза за задължителна победа срещу Бразилия

Само победа в днешния мач срещу Бразилия ще гарантира участие на България във финалите на Световната лига по волейбол, след като вчера "лъвовете" загубиха от бразилците с 1:3 гейма.

Обратно в новината

Коментари - България излиза за задължителна победа срещу Бразилия | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

И какво стана съдията ни е.. майката ,изнасилиха ни италянците и някав тъп съдия...

или сами

Пранди играе курвачката, защото от Италия са му наредили така. Явно италианците не ни искат на финалите. Тактическата ни схема е нагласена точно по най-удобния за бразилците начин. Няма начин да бъдат победени така. Жалко за момчетата...те наистина са много добри и заслужават да отидат на финалите, ама не би....

...тренерадори се постара да изкара точка за Бразилия, да не би да вземем за победим, а всяка точка е ценна. Така е, да си го знаем - с този треньор имаме право да бием Словакия, Гана, Джибути и други подобни, но не и отбори в които се налива много реклама и финанси... ДА НИ Е ЧЕСТИТ! /неговата ма..ка жабарска/

Нещо тренера никакъв го нямаше вчера... Дано не е нарочно.

Нашите не само ще се класират ами ще спечелят и финала на ЛИГАТА рзащото са НАЙ-ДОБРИЯТ ОТБОР тази година! УСПЕХ ЛЪВОВЕ!!!!!

Шутка, спри да се изказваш, щото само карък носиш на нашите! То и от футбол, и от волейбол не разбираш, ама дано да си добра в с.....! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Успех момчета! Много сте готини,супер сте! Стискам палци и дано победата е за България!

Дано късметът да е на наша страна, а вие момчета, моля ви да дадете всичко от себе си! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Дано "българския" треньор на Националния ни отбор по волейбол не е като продажните си сънародници, подарили снощи 2 точки на сърбите в Белград... Дано тази вечер той не провали играта на нашите юнаци и ги направи зрители на финалите на Световната лига.... Дано... УСПЕХ БЪЛГАРСКИ ЛЪВОВЕ....

По-спокойно с изказванията! Замисли се малко, че ако италианците бяха продали вчера мача, сърбите щяха да бият я с 3:0, я с 3:1 и да вземат 3т., а не - 2.

И какъв е този манталитет, всеки път, когато загубим - "треньорът ни е виновен", а когато спечелим - "играчите са герои". Да не би Пранди вчера да бъркаше сервисите?!

... а може би не правеше навреме почивките и смените?... А относно манталитета на българина те съветвам да прочетеш малко история на Балканите... От нация на победители някой се опитва да ни направи страхливи послушковци... А за мача тази вечер призовавам нашите волейболисти: - МАЧКАЙТЕ НАРЕД БЪЛГАРСКИ ЛЪВОВЕ !!! УСПЕХ....

УСПЕХ БЪЛГАРСКИ ЮНАЦИ! Цяла България е с Вас!

Нашите са наистина много добри. Заслужават победата! Трябва ни само малко късмет! Стискам палци!

Успех, момчета, победата днес ще бъде за нас.