Боби Михайлов: Ще има БГ футбол по телевизията

Изпълкомът на БФС одобри директното телевизионно излъчване на мачовете от "А" група през следващия сезон. Окончателното решение ще бъде обявено през следващата седмица, а в момента няма възможност да бъдат разкрити повече подробности около преговорите и детайлите на сделката.

Обратно в новината

Коментари - Боби Михайлов: Ще има БГ футбол по телевизията | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Неуместно е да пострада излъчването на английски мачове заради българските драматургични постановки.И въобще на крадливите плешивци в БФС някой требе да им обясни,че хората в БГ отдавна различават и разграничават футбола от това,което те опитват да ни натрапват от БГ терените.И наглата перука да не ми се прави на учителя Йода(от снимката),ами след като доразсипа БГ футбола да вземе да се скрие,защото вече не остана нищо за крадене или най-добре да си направи ритуално харакири пред БФС

Сега остава и някой да гледа БГ първенството, което ти преа тотално и всичко ще е супер. Ама едва ли има такива перукоооо!!!??

Абе Перукеров,по коя подкупила те ТВ ще предавате така наречените футболни мачове- по ТВ+ ли?, разпространявана от циганската Булсатком/унисти/.Ако не си забравил, "А" група е национална лига/нарича се лига, понеже повече от футболистите и техните ръководители, начело с БФС са лигави/ и мачовете й трябва да се предават по някоя БЕЗПЛАТНА национална ТВ. И няма ли най-после да се махнеш от тоя доходен пост, та да го заеме някой свестен и честен човек, милеещ за това недоразумение, наречено БЪЛГАРСКИ ФУТБОЛ!!

по добре да няма бг футбол

Йес. Вече съм спокоен. Ще мога да гледам академик - калиакра live. Абе перука - когато и да се застреляш все ще е късно.

защо заплашваш така, бре, бобии!!

Какво беше това "Български футбол" ?!?

хах тва трябва са големи мазохистииндивидите дето ша гледат тва зиганско пурвенство :-) *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

ако наистина ми спрат английските мачове, защото по това време ми показват Миньор - Монтана, примерно, да ти се из*кам на перуката!