Коментари - Сър Алекс за Бербо: Той е точният човек за Юнайтед | corner.dir.bg
назад

Сър Алекс за Бербо: Той е точният човек за Юнайтед

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Сър Алекс Фъргюсън остана много доволен от представянето на българина Димитър Бербатов в контролата със Селтик, спечелена с 3:1 от "червените дяволи".

Обратно в новината

Коментари - Сър Алекс за Бербо: Той е точният човек за Юнайтед | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари 20

вижте инт-то на съра има го в нета или не ви бива в превеждането или малко преувеличавате изказването му.

Нещо не плюете много НЕбългари такива?! Що не плюете?! Или Селтик са легнали на Бербо... а?! Не ви е срам, "разбирачи" такива!

кои иначе ще търка скамиката, ще гони топките и ще носи вода...трябва им хамалче за тая работа :-) *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

гуъс,дали бербатов или които и да е футболист всички менаджери гледат на тях като парче месо което се продава взависимост според тарсенето на пазара и залозите.парче месо което е годно няколко години .след това никои не иска да го купува какувто и красавец да е .запомнете едно за уса американския футбол е спорта с наи големи облози.за останалия свят футбола е този спорт.какво значение има тука някои си митко .днеска е митко утре е някои друг. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

каде е в нансет

Берба, моля те, върни се в националния! Да те питам пак, би ли изоставил семейството си ? Върни се, моля те, ти си най-добрият !

еми то семеиството му ако е като българските фенове то всеки би си го изоставил. така че оставете го намира. то неговият пример трябва да го последват всичките футболисти. няма смисъл да се играе за държава която само плюе и никога не се радва на успехите на които и да било български спортисти

Защо плюещите безделници не си изтеглят мача от Наносет и не видят за какво става въпрос? Б.беше блилянтен, вкара страхотен гол и направи няколко отигравания точно в негов стил. Дано играе все така!

заблудени хора, едни ругаят, други харесват, каквото ще правят ще го направят, вашите мнение не биха променили нищо :) така че моля да будат поне по-цензурни

Изперкал дядка. Трябваше да му теглят шута и да докарат Жозе Моуриньо. Сега ще правят циркове да изкарат нашия манекен и говедото Руни супер "звезди", а се видя колко струват за националните отбори. И не ми разправяйте колко бил вкарал нашия. Аз знам, че 1994 г. можехме да смачкаме всеки в света, а сега сме некви смешковци във футбола.

Ами нищо от твърденята ти не е вярно.Като начало се опитай от два факта да извличаш логическа връзка.След време можеш да се пробваш и в обобщенията и анализите .За сега е достатъчно да приемаш рициново масло и да се въздаржаш от кисело и запържено за да ти се оправи неразположението дето ти е от една седмица.

Това за изперкването го приемам, но не само зязковците изперкват. Аз съм си много добре (като изключим гинкобилобата)! "Съра" може и да прогледне за някои истини, само да не стане късно. Величието на Британия явно се корени само в името и насилието, упражнявано от "короната" над света - вечните британски и американски интереси. Нефтеното петно олицетворява "политиката" на ингилизите в света - там където са минали - доста кръв се е ляла и се лее ( да не забравяме историческото недоразумение наречено Османска империя - по настоящем - Туркиа).

Вид на п....... и игра като такъв!

Ще го продаде. Просто иска да му вдигне цената. Никой няма да остави безценният им Руни да бъде изместен/засенчен.

Абе след това, което изака Руни на световното, вероятно доста училини отбори са готови да го пренебрегнат. Руни без човек, дето му изработва головете е КРЪГЛА НУЛА /0/! Надут хвалипръцко! /колко е богат Българският език! :)/

Безценният им Рууни на световното показа колко е безличен без Бербатов !

Ще ти се, но няма....

а ако не го продаде обещаваш ли тук пред всички да си признаеш какъв ялов ясновидец си :)

.