Гонзо: Спокойно, аз ще съм отпочинал за ЦСКА

"Няма да искаме дербито да бъде отлагано. Ще спазваме програмата, направена от БФС. Ако някой го е страх, нека се уповава на датите и дните повече почивка", заяви за "24 часа" спортният директор на Левски Георги Иванов.

Обратно в новината

Коментари - Гонзо: Спокойно, аз ще съм отпочинал за ЦСКА | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ето че стигне ли се до сексуална фантазия, говедата нямат равни, онанизмът е пропит в "синята" ви кръв. Явно съм станал голяма звезда и обект на извратените ви сексуални желания, дерзайте говедца...:-)

"Спокойно, аз ще съм отпочинал за ЦСКА", пошегува се шефът на левскарите.". Щом от шегата се породиха такива злобни чорбарски коментари, какво ли ще стане, ако видят Гонзо по екип и да загрява?!

Айде,айде левскарите са се прават на добри ама фанат ли ги ЦСКА направо ше ги разкъртят!Бият некви смешни Дъндоук и кво от това само се мислят за велики!

Ей ги говедцата, пак са ги назобили с ГМО царевичка и симптомите на луда крава се изостриха. Абе Стефчо, байовото, стига си дъвкал все една и съща, явно доста са ти промили мозъчето, само за партията ми говориш. Тука говорим за история, където ЦСКА е оставила най-ярка следа от всички останали български отбори взети заедно. Да не би Милко Балев да е играл за ЦСКА по това време, да не би зорлен да са карали футболистите да играят за ЦСКА, ветераните на отборът са най-ревностните му подържници...

Драги ми Прасчо! Царевицата е фураж за прасета, не се прави на ощипан! Я го виж Дучето как се е освинил - трябва бая ГМО да е хапнал!!!

Моето момче, не си разбрал, ти си на синчеца от гъзеца, или да ти го обясня по-просто-ти си едно шопско говненце и нищо повече...

Много червена злоба. Молете се на СВЕТИ ГОНЗО СВИНЕУБИЕЦА за лека смърт.

Тия чорбенца са си загубили още отсега. Като чуят Гонз и малее-е-е... страх!!!!!! САМО ИМЕТО МУ ГИ КАРА ДА ТРЪПНАТ!

Чорбарите, щом са тръгнали да отлагат мача, ясно е, че не са уверени в победата си. Те ако бяха спокойни, нямаше да искат НИКАКВО отлагане. 95 % сигурна победа за Левски. Ей, голямо шубе ги друса!

Ти това по говеждата теорема ли го изчисли?

Драги ми Прасчо! Вместо да се занимаваш с теореми (нещо непосилно за свинската ти глава) по-добре обясни как така обявената от теб за "левскарска провокация" новина, че свинския отбор си мести мача с два дни напред се оказа истина?

Това че Гонзо е пълна скръб като треньор, не оправадва просташкото ти изказване, историята е написана със златни букви, колкото и да се пениш...

И на сто години да е чорбите си умират от страх. Спокойно ще ви бием и без него и по леко с омразата.

Гонзо приятелю, какъвто и футболист да е бил, е една голяма смешка като треньор, кога ли левскарите ще разберат че той ги дърпа назад вместо да ги бута напред....

Не си от най-умните, това се вижда и без телескоп. Гонзо не е треньор на Левски.

Говедо

А ти си прасе - кална рожба на Централния Свиневъден Комплекс на Армията, дислоциран в село Панчарево!

От речника ви, драги ми свинарю мога само да предположа, че сте нереализирал се сержант от БА избиващ битовате си несгоди и сексуална немощ тук, "дислоциран", я марш на скок киртак...

свинчо това говедо ви вкарваше всеки мач затова ви е страх и нормално да злобеете *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Ей на това му викам журналистически патос, или може би патетично лизане на говежд гъз. Че вие го изкарахте Уилям Уолъс бе, евала, и какво стана с тази поредна синя легенда, остана си световно безизвестна.

Еййй много ви бъркъ в г* Гонзо .... сън не Ви хваща заради тези 15 гола. И най-вече заради кървавия такъв, който Ви отне цяла титла. И е легенда, защото не само от Левски няма да го забравят това ами и Вие от ЦСКА също.

Направо се просълзявам като си спомня за тази бинтована кратуна, ама се чудя що не ги вкарваше тези голове навън, ами щото там не толерират рогачи, дърпане на фанелки и приоми от свободната борба.