В Левски: 60 хиляди лв. премия за отстраняване на Калмар

Ръководството на Левски е обещало 60 хиляди лева отборна премия за отстраняването на шведския Калмар в третия предварителен кръг на Лига Европа, информира Novsport.

Обратно в новината

Коментари - В Левски: 60 хиляди лв. премия за отстраняване на Калмар | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Абе момче, ти да не прекаляваш с лекарствата ! Отивай при личният лекар докато е време !

Здравейте, пиша Ви, защото в сериала "Ангелите на Чарли" само фъфля, но аз съм си идиот по рождение....Та на въпроса: какво е това "собственик","Патков" и има ли почва у Вас? А сигурни ли сте? Моите нежни поостаряли ангелчета ми докладваха, че когато се развихри пред микрофона, този блестящ пример на българската юриспруденция изпонатакова отбора и нещо се случва. Ние в Атенцишята си мислехме, че вече са взети мерки и го няма, но уви, имало "Левски" още да пати, така че се въоръжете със стоицизъм и гол оптимизъм! вАШ ЛЮБЯЩ: бОЗЛИ, КООРДИНАТОР НА АНГЕЛИ И ВЕТРОГОНИ

Нещо такива отборчета с имена от фауната се оказват понякога препъни-камък! "Жилина" ги жилна, сега пък - някакво морско мешесто.....Докато не чуят сигнал от съдията и не го видят да се запътва към съблекалните, да не спират да тичат и бележат...! Успех и напред!!!

Много си оригинален, ама първо не е зле да се образоваш малко! Калмарът е мекотело, а не мешесто. Медузата, коралът, това са мешести.