Бербо отново бележи в контрола от турнето на Юнайтед

Димитър Бербатов отбеляза гол за своя Манчестър Юнайтед от дузпа, която сам изработи, в поредната контрола на "червените дяволи" от турнето в САЩ, информира Гонг.

Обратно в новината

Коментари - Бербо отново бележи в контрола от турнето на Юнайтед | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

преди няколко часа се варнах от кансас цитъ....слаб мач ,изгубих си времето,всашност уизардс бяха доста по стоиностен отбор...:(

Е , вие даже не сте гледали мача и коментирате . Те Юнайтед изобщо не играха през първото полувреме - то си беше едно ходене по терена . Очевидно беше че трябва да загубят от КС - Уизардс ...:):):) . През второто - просто имитираха че играят :) ! За статистика - 53 хиляди посетители от 43 щата - рекорд в историята на този тим и стадион :) . Нищо де , видя Бербатов и КС , подиша малко влажем Мисурски въздух и се "поразходи" по терана с останалите от Юнайтед :):):)

В подкрепа на тази теза Съра каза ,че е доволен от мача.Пък дузпа си имаше.Нямаше сащо така втори гол,защотото топката не "падна някъде ОКОЛО гол линията " а точно върху нея. :D

"Бербатов започна като титуляр... Въпреки това, още в 10-та минута Юнайтед губеше с 0:1 от петия в Източната конференция..." Не се научихте, че не е "въпреки", а "благодарение на".

Аман от комплексирани разбирачи,представящи се за българи.Според американcите дузпата беше 100% и претенциите бяча към"тяxния"рефер за ненужен червен картон.В цялото представяне до сега на МУ в USA не е имало нито един саркастичен коментар за Бербатов,винаги се подчертава разликата му със стила на игра на Руни,като сравнението не е в полза на англичанина.Нима не разбирате,че да плуеш срещу Бербатов е като да плуеш срещу вятъра...

Ех,то не беше завист то не беше чудо! Ти ако играеше сигурно поне 5 гола щеше да вкараш,ама какво да се прави като Фъргюсън се е объркал и е купил Митко вместо теб!

Браво, шутка, така те искам! Само какви "точни" и "на место" забележки! И как им го каза, а? Не се научиха някои, че не "въпреки", а "благодарение на" шутките като теб от този Балерин Диадемов (български футболист от свинския отбор) нищо не става, каквото и да направи, даже и върху говедо да се качи!

нищо не се разбра какво искаше да кажеш.

европейския гранд пада от канзаски red neks, олеле мале.

ама си тапо парче - " red necks" се казва, а ако си гледал мача ще знаеш че половината отбор са от латинска америка

Давай Берба,само така!!!