Кошмарен старт за ЦСКА, втора загуба в първенството

Отборът на ЦСКА претърпя истинска катастрофа. След загубата в дербито с Левски, днес "армейците" претърпяха ново поражение – 1:2 от Черноморец у дома пред обидно малко фенове на стадион "Васил Левски".

Обратно в новината

Коментари - Кошмарен старт за ЦСКА, втора загуба в първенството | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Едно не мога да разбера - защо след снощния мач чорбарите не плачат от съдията?! След мача с Левски ореваха света за ситуацията при гола на Дембеле, а тук си трайкат! Защо ли?! А имаше защо: втория жълт - съответно червен - картон на Акуаро беше за положение, при което нямаше дори фаул! Ако това беше станало на мача с Левски - не мога да си представя какво плачене щеше да настане тук! Но те мълчат! Явно като падат от другите не ги боли! Що се отнася до Черноморец - това е много жалка сбирщина от псевдофутболисти! Да играеш срещу 9 човека и да се окопаеш в собствения пеналт - ами това е разбираемо за отбор от долната част на таблицата във "В" група!!! И Балъков ни прави на балъци - логично победили! Аре, бегай бе - ако съдията беше изгонил още 1 играч ва цска сигурно щяха и да ви бият!

Да ви кая честно, съм голям небъдник ! Но до В група неа,да изпаднеме а само до Б групичката !

Тея шопските отбори стадиони нямат ли си,че си позволяват да играят на националния, който е построен с парите на всички? Ако стадионът ти не става за игра - не играеш. Това е. И отстъпваш мястото си на отбори със стадиони. В събота сме се уговорили да ритаме и искаме и ние да си изиграем мача на националния стадион !!!

За да играеш там, нали трябва да си платиш,не може всеки да отиде!Който иска си плаща наема и си играе колкото иска .

абе вие данесте побъркани какъв отбор може да са тези лайнари а и феновите им всички с псехични заболявания . САМО ЛЕВСКИ

Според мен от тук нататък на отбора му предстои повече от бляскаво бъдеще. Поне в мача с Левски ЦСКА бе по-добрият на терена, както и през първото полувреме вчера. Но не винаги по-добрия печели. Успех на ЦСКА и на новия треньор.

Сега е момента публиката и всички цесекари да подкрепят отбора и тренера,иначе е добре за сините чикиджии да си изпробват смешките.Миналата година и те минаха през катаклизми но сега са доволни от себе си и очакват да продължат по този начин,но мисля че ще увяхнат още довечера.

Я! Мислещо прасе?! Пък и знае да пише? Брейййй, тия ГМО - чудеса правят! А аз си мислех, че само Дучето е хибрит между свиня и човек!!!

Пешко, мойто момче, виждам, че имаш някакъв напредък - започнал си да пишеш и по-смислено. Така де, не ме излагай, за какво съм си давал парите за теб? И стига яж само свински пържоли, не забравяй и нашите бифтеци. За какво ни е този говежди обор, я?

Първо ЦСКА отдавна въобще на са "армейци" и второ сегашните собственице, ръководители, треньори и играчи не са достойни за името ЦСКА.

Миналата година трагичен беше Левски , сега е ред на ЦСКА . Българския футбол бавно отива към дъното . Дано слабите отборчета който чакат двата наши "грандове" не ги направят за смях . И това са най-слабите възможни съперници който можеше да ни се паднат.

отличен старт!...вдигаме се и гледаме напред!...съдията пак не свири три явни дузпи!...отбора ни е балансиран с равностойни пропадалци на всеки пост!...кой сега е номер едно!...е отзад на пред:))))

Няма вече мобилизация!

Б-Група Мръсни,Гадни Чорбари! Този изкуствен отбор трябва да се зачеркне от футболния речник.

До Говедата Ще хапвате говежди наденички от Гейарена

Абе, свински! Какви говеда те еб.. тебе?! Кой ви е виновен, че няма ред у свинарника? Пак ли "синия" БФС, дето си прави оглушки и не ви гони от групата заради задълженията, които имате? Или Батката? А може би световния еврейски заговор, четирите годишни времена, пожарите в Русия, свлачищата в Индия или нещо друго от сорта? Всеки ви е виновен на вас, само вие не сте! Карайте я все така - втренчени в миналото и отричащи настоящето! Така със сигурност ще пропуснете бъдещето!!! П.П. Колкото до наденицата - ако не се лъжа на 1-ви август хапнахте една голяма, черна и бая твърда наденица, при това - отзад!!! Хайде със здраве и гледайте да се ваксинирате против свински грип, докато не е станало късно!!!

Пешко, мойто момче, кво пак си направил? Тъкмо те похвалих, че поумняваш, и ти изсра едно голямо говеждо на метенето! Недей така, пак започвам да съжалявам за парите по тебе. Остави ги свинете, те дори не се оправдават този път. Колкото до това кой какво е вкарал миналата неделя - този път късметът беше на наша страна, че ги излъгахме. Гледай нашето говеждо оборче, щото ни чакат едни шведи, дето още не са ни чували. И докторката пак ме пита защо ти не си отишъл да се ваксинираш за луда крава?

само така момчета . до края на първенството наи-големият успех да ви е равен.

То какво да му се коментира! То си е направо "без коментар".

"КОШМАРЕН СТАРТ ЗА ЦСКА" - оняден беше "срамна загуба" и незнам си кво, алооо, направете справка с големите отбори с колко загуби започват сезона, е вижте Милан, Байерн, Ливърпул и т.н. и тогава пишете такива заглавия

Самоуспокояваш ли се? Или винаги си пишеш глупости?

I like smell of pork light night

Каква е разликата между калинката и ЦСКА - амииии, калинката има точки!!! хахахахахахахахаха

Чорбари, треньора ви изобщо не е в час. Вие също. Колко сте смешни. Това е съдбата ви!!!

Кошмарен, кошмарен - колко да е кошмарен? Те кошмарите сега им почват, споко!

Б ГРУПА ВИ ЗОВЕ ЧОРБАРСКИ СИНОВЕ!

Футбол, както и всичко останало, не се прави с мисълта за краткосроч-ната изгода и бърза печалба, а се гради с упорит и всеотдаен труд... и отношение към онова, което вършиш. От ЦСКА е останало само името и нещо от историята му. Тези момчета на терена не могат да мислят за друго освен за заплатите си и не се чувстват обединени около една клубна кауза, която да ги мобилизира и вдъхнови за успешно представяне.

браво на червената машина!наистина са голям европеиски боец!трениори играчи,никои няма сарце от тях!пални шмесници!но нищо сега е момента да се сещате за славните победи над ливарпул!но деиствителноста е друга,болезнена и тежка!касмет за левски и цска в жребя,касмет за някои!но за цска едвали,д.пенев се смееше на кое на страхотната форма на одбора,на победите които се редят една след друга? *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Докато цървула Е.К и търбуха дуче имат нещо общо с ЦСКАфутбол в този отбор няма да има.Костадинов да си прибира всички италианци който довлече вЦСКА за да се налапа и да изчезва от този отбор.

2 порций филе от акула и 9 порций цаца за чорбата!

Това не е ЦСКА, от повече от 30 години ги гледам, но толкова зле не са били. Титани, Томовци, Индийци, само крадци и некадърници. Преди години влизахме в Еврообмена за победи над Ливърпул, Нотингам ,Аякс и други еврошампиони, сега влизаме с фрапантни и смешни пропуски. Тази година май ще се борим за оставане в групата. Дано не предизвикаме сензация и да отпаднем от най-слабия отбор в Европа.

Защо да е сензация?

Каква е приликата и разликата между ЦСКА и калинката? Ами че и двете са червени, но калинката има точки, а ЦСКА - не!

:D :D :D :D :D :D :D