ЦСКА отново загуби, този път от Ботев Враца

ЦСКА загуби трета поредна среща от български противник, този път с 1:2 в контролна среща с Ботев Враца. "Червените" играха с голяма част от резервите си и доста юноши, и отстъпи пред втородивизионния си противник, съобщи Гонг.

Обратно в новината

Коментари - ЦСКА отново загуби, този път от Ботев Враца | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Вие щото не грухтите от радост, когато губим! Да ти припомня ли какви фоейрверки се изстреляха от централната ви кочина по повод головете, които ни вкара Барса?! А как на връх 3-ти март на мача ни с Ливърпул грухтехте любимото си "К.. за лЕВСКИ!"? Е, ДОЙДЕ ВРЕМЕ ДА ГО ХАПНЕТЕ ТОЯ К.., СЕГА ВЕЧЕ ЦЕЛИЯ Е ЗА ВАС!

Това според мен е изпитан сценарий за смяна на треньора .... Да се готви да влиза Пенев страрши ...

КАКВА Е РАЗЛИКАТА МЕЖДУ ЦСКА И КАЛИНКИТЕ , АМИ ПОСЛЕДНИТЕ ИМАТ ПОВЕЧЕ ТОЧКИ :)

Не повече, а просто си имат. ЦСКА СИ НЯМА НИТО ЕДНА...

Що ми скрихте коментара дир-чета. И това ако не е цензура. КомунизЪма наистина е жив и никога няма да си отиде.

Контролата с Ботев Вр. трябва да се разглежда като част от следсезонната подготовка на този отбор. Все пак е полезно да са наясно срещу какви съперници ще се наложи да играят догодина - в Западната "Б" ПФГ!!!

както е казал Народа: Бий чорбата по глават Бий Бий Бий!!!

Спешно ЦСКА да си прибере Бербатов,че да оправи положението.

Преди мноооооооооого години, когато "Ботев" Враца влезе в "А" група би ЦСКА с 1:0 в София и 3:0 във Враца. Така, че нищо ново под слънцето. ЦСКА вече да внимава и да си търси спариги, които ще падат. Резилът е пълен. Наистина това не е ЦСКА. Жалко и за българският "футбол"......

И как жалките панчеревски фенчета имат очи да се изказват по форумите ? Нека замълчат и да не издават малоумието и неграмотнистта си !!

Е това е истинският ЦСКА!Честито!

Това са пълни инсинуации на говеждите медии, чорбата не може да пада толкова много

Б група ви зове !

ХАХАХХАХАХА В ГРУПААААААААА Е ЗА ВАС ПРАСЕТАААААААААААААААААААААААА

еи копеле мръсно ела някеде да те се видиме да те строша от от бои *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

И да го строшиш, и да не го строшиш - това с какво ще помогне на Централния Свиневъден Комплекс на Армията, дислоциран в село Панчарево! Нещата са ясни - криза е, свинефермата отива към закриване! Четете ГА и се наслаждавайте!!!

Браво на Ботев Враца!