Зафиров: Има напрежение между чужденци и българи в ЦСКА

Вече бившият помощник треньор на ЦСКА Адалберт Зафиров разкри своето мнение за освобождаването си от поста при "червените". Той сподели и още интересни факти от "кухнята" на "Българска армия" и призна за бушуващо напрежение между българите и чужденците в ЦСКА.

Обратно в новината

Коментари - Зафиров: Има напрежение между чужденци и българи в ЦСКА | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Нема измъкване с тия собственици братлета!Дъното е още далеч!

Естествено, че ще се оправи и криза в отбора няма. Мечтата на "доброжелателите" няма да се сбъдне, защото когато Левски или ЦСКА не са добре, нивото на футбола в България е нулево. Дали Дочев е правилният избор тепърва има да се докаже, но ако в следващите 2 мача в първенството ЦСКА не направи 2 победи, мястото му със сигурност ще заеме друг!

Абе какво напрежение?Те толкова си могат.Виж и в левски играха лошо,но си купиха ония черния и им оправи играта и започнаха да бият-та и той е чужденец,но е ФУТБОЛИСТ.А цскатрябва като ботев пловдив да започнат от "Б"група и левски ще си бие всички,но в българия.

ще се измькнете като отидете в Б група ((-::

Ако това стане вие кого ще се хвалите, че сте победили? Я си помисли, говедо, от пет години насам единствения ви сериозен успех е, че прекратихте ужасната серия от загуби от Локо ...

Ти продължаваш да доказваш, че си едно безмозъчно прасе! Вие пък какви резултати постигнахте за този период? Последни в Европа през миналата кампания, ако на това се радвате - да ви е честито!