Коментари - Мъри: Нещото, от което съм най-малко доволен е резултата | corner.dir.bg
назад

Мъри: Нещото, от което съм най-малко доволен е резултата

Селекционерът на България Станимир Стоилов остана доволен от проверката с Русия, загубена с 0:1. Според него, мачът е била "добра проверка", в която неговият отбор се е представил добре. Стоилов призна, че единственото, от което не е доволен е резултатът.

Обратно в новината

Коментари - Мъри: Нещото, от което съм най-малко доволен е резултата | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари 10

Молец, ти за Вальо Илиев, чувал ли си? Докага личният ти конфликт с него ще е над България? Какво ми говориш за Тунчев и за Томашич? Нима забрави в мача с Румъния на колко пъти им излизаха зад гърбовете? Те докато се обърнат противниците им са на дузпата. Какъв е тоя Умрелко Миланов - води я две крачки и я настъпва. Я се огледай, моля те за по добри защитници с по-добро позициониране и ускорение (демараж), снажни с акъл, хладнокръвни копелета, не като ги гони някой отзад да се оакват. Сигурно от Локо мездра има по-добри. Забеляза ли, че преди да се опита да я вкара можеше да бутне в дясно. Като няма силни индивидуалности ги научи по добре да играят като колектив. Вижда съм руски отбор да си я подаде три пъти пред малкия пинал докато изведат някой на по чиста позиция. Или, те от войната си го знаят..., а?

Мъри,не забравяй татювуто ...инък си отиваш от яслата

Какво видяхме ние ли : Страхлив треньор със повърхностни познания за футбола. Отбор без плеймекър и със протеже за ляв бек.

E аман от връзкари, е затова е няма да имаме български футбол. Батето или Боби е видя се, че няма никаква разлика.

С теб сме Мъри! Продължавай в същия дух, успехите са в близкото бъдеще!!!

не става вратар! 100% факт. Това или си го можеш или не, какво ми разправят млад бил неопитен бил, колко време ще е така, айде срещу Вердер как и да е, ама от тогава минаха много години.

... и твоита маика също....

мъри знам че тате те задължава, ама бий му шута на тоя олигофрен

"Това са грешки, които се случват много рядко, така че смятам, че това не е проблем." - много рядко, найстина, по една на мач. Докога ще го търпим. Това не е отбора на България - това е отбора на менъжърските агенции и който не ги слуша си заминава бързо. Кажи ми сега, че това са най-силните играчи на България и че ти смяташ така. Доста плиткоумно. Защо толкова драпате като ги продавате в Турция? Хубаво е, че все пак в отбора има сърца като Марти и Стенли иначе не бих седнал да гледам как се подигравате с народа на България. Защо не поканете някой на който не може да нареждате кой да пусне, а слагате такиеа молци за селекционери?

Тичай да си четеш литературата, че на есен пак ще наредиш двойките!