Коментари - В Англия: ”Всичко или нищо” за Бербатов | corner.dir.bg
назад

В Англия: ”Всичко или нищо” за Бербатов

Новият сезон във Висшата лига чука на вратата на английския елит. Новото начало се очаква с нетърпение от целия свят, а в Англия продължават да любопитстват, дали Димитър Бербатов най-накрая ще успее да оправдае милионите, които Манчестър Юнайтед платиха за него.

Обратно в новината

Коментари - В Англия: ”Всичко или нищо” за Бербатов | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари 17

Системата Ви е написала: "Моля, пишете на кирилица!" но е пропуснала да добави и "Моля, използвайте мозъка си при формиране на мнението си!" и "Моля, пийте си хапчетата, щом усетите неудържим порив да залеете форумите с екзотичните безсмислици, които се въртят из главата Ви!"

ЖЕЛАЯ МУ УСПЕХ НО ЗА ДА Е ВИНАГИ ПОД ПРОЖЕКТОРИТЕСТРЕЛЯЙ ОТ КЪДЕТО И ДА ПАДНЕ ВМЕСТО ДА ЦЕНТРИРАШ КАТО РУНИ И РОНАЛДО А С ПОДАВАНЕ ЗА ТРЕНЬОРА МОЖЕ ДА СИ ДОБЪР НО ЗА ФЕНОВЕТЕ НЕ ОТ 10ЕДИН ДА ВКАРАШ СИ ГЕРОЙ

НИЩО....

Шутка, и аз за тебе сега НИЩО. Нищо, че си ми бройка!

кои каза че бербатов не вкарвал на големи отбори а само на аматиори

успех берба мачкаи наред !

успех берба мачкаи наред ! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Барбуков ще заеме титулярно място на скамейката, където съра ще му се наслаждава от близо.

Защо се споменава още Руни! Неговите провали са гигантски! Ако Ман Ю иска да губи мачове , да си държи Руни и Оуен и съра да си ги носи на рамо, за да се хареса на Английската кралица и да гъдъличка егото на англичаните! Бербо, като паричби постъпления не губи, което за него е важно! А, какво да се прави като Руни и Оуен са по-слаби от него и се търсият какви ли не медиини хватки да се величаят на гърба на Бербо! Просто е смешно! най-вероятно клуба Ман Ю. ще плати за идиотизма си страшна цена и то скоро!

На Бербатов му пука дали играе или не, в грешка си ако мислиш, че му е все тая дали седи на резервната скамейка. Той е невероятен играч, но съра си ползва Руни защото ако го пренебрегва феновете и вестниците ще го направят на 2 стотинки. Друг е въпроса, че според мен Бербатов би бил невероятен халф на по-предна позиция, защото има прекрасно виждане за играта и знае точно как да отиграе всяко едно положение по най-добрия начин. Но в отборите, където игра преди Ман Ю нямаха добри нападатели и за това го наложиха като такъв. Не, че не става, но той не е от хората които само могат да чакат на гюме за голов пас, а за разлика от повечето дървета в нападение той може и да отиграва и то прекрасно. Жалко е, че ръководството, начело с съра не му дават възможност да покаже на какво наистина е способен. Не може да го пускат да играе 5-6 мача за цял сезон и тук-там по 10 минути и да очакват да оправдае 30милиона паунда.

Ти си истински разбирач!!! Бербатов е ЦЕНТРАЛЕН НАПАДАТЕЛ, в Юнайтед експериментират с умението му да организира и канализира играта. Халф?! Е може и да стана като съвсем се умори, после и защитник може да стане.

Божеее, колко си прав. Интересно тъпите англичани и български журналиси кога най-накрая ще осъзнаят, че когато Митко е в игра нападението на Манчестър е много по добро. И на мен да ми дават по 7-8 чисти положения всеки мач и аз ще вкарвам по 1 гол и ще стана "незаменимия" :) Просто Берба подава, когато има някой на по добра позиция от него, докато тоя тъпак Рууни, бие от където му падне

Cамо хубаво за Mитко !

Офф тея тъпи англичани да си гледат техните футболисти, че не стават стига да се заяждат с другите.

E да, английските фунболисти са много тъпи, то и първенството им е едно слабо, не като нашето.

Бербатов тази година ще отбележи повече от 20 гола. Никога не е играл толкова уверено за Юнайтед както в мача за Комюнити Шийлд. Отърва се от негативизма в България и се освободи психически. Сега ще видят на какво е способен.

Ся остава и дъртия им тренер да вдене че футбола не е само оране с трактор "Беларус"(с други думи, да спре да се осланя само на Мрууни щото този е умаленото му копие на трактора.В ЮАР му се видя КПД - то на тоя, клонящо към минусово такова), и да почне да пуска нашия в комбинация и и с другите им нападатели(без Оуен, че е куц кон).