Прокуратурата повдигна две обвинения срещу Гара

Софийската районна прокуратура повдигна две обвинения срещу футболиста на Левски Гара Дембеле.

Обратно в новината

Коментари - Прокуратурата повдигна две обвинения срещу Гара | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тоя се е напил бил?!!Много важно. 6мильона го правят всяка вечер.Червените мърши също.Но после си спят прегърнати.Г..... нещастни.Иванчовци!!!

дано мандрила пиян те тресне и останеш инвалид ...тогава може да ходиш и да му пляскаш на маймунските изцепки ...всеки алкохолик трябва да си има адекватното наказание ---футболист,боксьор, кънкьор без значение !В з часа през ноща,1,6 промила късмет е ,че не е ударил някой!!!

Много харесвам Гара като футболист. От Ботев Пловдив съм, така че не съм пристрастен към случката, но според мен трябва да си изяде наказанието, а не да го оправдаят защото трябва да се знае че не може така. Мислите ли че примерно Берба, или на времето Стойчков не биха го отнесли при аналогични ситуации..... Нека закона победи!

Страх ви е от Гарата, нали свинчета ! Ами това е положението ! Щи ви го мушка до скъсване на розовите ви трътки !

Абе тъпанар ако черната маймна беше ударила някой член от семейството ти до като караше пиян като талпа ....разликата между нас и вис говеда е,че ние осъждаме пиянството а вие го величаете дебили!!!!Всеки алкохолик от който и отбор да е ..в затвора за назидание !!!

много си зле бре нашия,гледаи реално на нещата,ако беше ти щеше да си хварлил верига вече,а говедото цафти и варзва.нещастници в синйо,червено,зелено и т.н. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

те затова идват тук зада си искарат парвите 7 год.които им липсват,в бг за кокошка няма прошка,а за ............../кот са сетиш/минаваш метар *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Левски май само къркандета събира що така другаря Батков май си търси компания по чашка но все са му недостойни.

Аз пък си мислех, че книжката е полуфалшива, а тя се оказа изцяло фалшива.

Това са геренските възпитанници - 100% ще му се размине - уефски е милиционерски отбор, а собственикът им е мазен адвокат - да очакваме ли справедливост ха ха ха Затова уефски не може да постигне и 1/10 от успехите на ЦСКА зад граница - в България изкуствено ги правят шампиони и им разрешават да правят всичко - от дрога, пиене, к..... и много пари - футболът и дисциплината са на заден план ! Ако в нормална Европейска държава това лайно го хванат пиян и с фалшива книжка - ще лежи поне 3 години ! уефски и герена не даватнищо на БГ футбола - само взимат - обикновени паразити ! А какво се прави с паразитите ?

Пак ли ти свършиха хапчетата бе? 2-3 дни си вземаше редовно хаповете, а сега очевидно са ти свършли! Моля, за дарения в полза на user-a, че да може редовно да си купува и пие илачите!

Хапчета, мапчета ... човека си е прав

Резил си за себе си, за родителите си, за роднините, за приятелите (ако ги имаш, в което се съмнявам), за съгражданите си, за отбора и феновете на ЦеКа (на които усилено подронваш и без това сриналия се авторитет)... Да си им жив и здрав ПОuSERко!

Абе тъпанар ако черната маймна беше ударила някой член от семейството ти до като караше пиян като талпа ....разликата между нас и вис говеда е,че ние осъждаме пиянството а вие го величаете дебили!!!!Всеки алкохолик от който и отбор да е ..в затвора за назидание !!!

Точно така.Съгласен съм с всичко казано от USER.Цялата власт е с уефски и всички те бутат милиционерското отборче с всякакви средства.И само реват - а то се вижда как се правят нещата подмолно.В европа такива свръдняци няма кой да ги търпи