”Титан” остави 100 служители без заплати за Коледа

Безобразията и хаосът в ЦСКА продължават с пълна сила. Над 100 служители на клуба са на крачка да празнуват двата най-светли християнски празника – Бъдни вечер и Коледа пред празни трапези.

Обратно в новината

Коментари - ”Титан” остави 100 служители без заплати за Коледа | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

цска е най успешния български тим в Европа за всички времена ! Три полуфинала в евротурнири е нещо непостигано от ВСИЧКИ ,повтарям ВСИЧКИ!! , други български отбори взети заедно! Аз съм имал шанса да присъствам и на трите мача в София и спомените ми са много ярки,макар ,че на първия срещу великия тогава и сега Интер Милано бях едва 8 годишен! Жал ми е за сегашните млади запалянковци,които могат да видят европейски клубен полуфинал само по ТВ. А от полуфинал с българско участие сме безкрайно далече! Безкрайните скандали,уредени мачове и нечистоплътност на собственици и ръководители изпратиха младите ни футболисти в чалгаджийско-пияндурско ежедневие,а публиката предпочита да се забавлява с побой и палежи,вместо да гледа безобразно слабата игра! Ако ЦСКА се закрие това ще е поредния абсурд на прехода - дамгосваме,разграбваме и разрушаваме това дето сме имали,без да съграждаме нищо ново! Така бе с индустрията/ сега се чудят герберите ,откаде пари за образование,здраве ит.н/, със спорта въобще/ на следващата Олимпиада краха ще е тотален!/,непрекъснато се констатира колко неграмотни и назад са учениците ни ит.н.! Така ,че казуса ЦСКА е само една брънка от веригата на разпад без съзидание ,която здраво е опасала България!

Не асоциирайте ЦСКА с Титан! Това е все едно да асоциираш Левски с Батков! И двата отбора ще ги има дълго след като имената на измекярите, затрили българския футбол вече отдавна са забравени!

б.борисов е виновен

Единият-отбор на Бившото МНО(офицери от армията),другият т.н. "отбор на народа"-отбор на Бившото МВР(а защо не и ДС-офицери от милицията)!Е какво стана сега?

Ами хайде де. Откога трябваше това да се случи. И не защото е ЦСКА, а за да се демонстрира някакъв ред. Досега го крепиха изкуствено.

Няма да са единствените тъй че да са спокойни тези сто човека. Има и други на това дередже тъй че спокойно имат и нашата подкепа.

И за това са ви виновни Батков, Михайлов, Левски и Вселенския Патриарх! Световен заговор е това срещу ЦеКа!!! Айде маймуните като user, уunak, anti..... и т.н. измет да вземат отношение по въпроса сега!

Почитател съм на ЦСКА!,но тия престътници(т.н. собственици) на клуба да се махнат има достатъчно правни инструменти за да се случи това....Какво са виновни футболистите а и още по-вече феновете на този добър български клуб.!?Безобразията явно са доста и гисурно се знаят,но майа е време да се сложи край на всичко това!!!!

За съжаление те са собственици. Единственият правен инструмент е обявяване на дружеството в несъстоятелност.

Затъва надолу и надолу и надолу! Беше просто въпрос на време. Където отиде соц.строй,там отива и неговата мила рожба-дългогоди- шната гордост на червената сган. Ще си платите за всичките мръсотий и гадорий който причинявахте на толкова отбори и на толкова футболисти.ГАДИНИ!!!

Скъпо недоносче, в болния ти и промит мозък неможе да се роди една истинска мисъл. Това, което ЦСКА е дала на българския футбол за 60 години Левски за 160 не може да даде. Жалко е, че такъв велик отбор попадна в ръцете на некадърни собственици, но истината си е тази от спортно ниво. Вземи например Вашите прословути играчи Сираков, Гонзо и който искаш друг и виж оставил ли е някой от тях някаква диря в европейския футбол. Тогава си сложи ръка на сърцето и ако пак мислиш така си заври главата в тъпия левскарски задник.