Причината е, че шефовете на "червените" днес за пореден път се подиграли с хората от клуба, които чакат не една, не две, а четири заплати.

По последна договорка на Борисовата градина днес щели да раздават "някакви" пари. Никой обаче не знае колко – най-вероятно става въпрос за една единствена заплата /повечето от служителите не мога да си оправят само натрупаните дългове с нея/. И днес обаче пари на "Армията" няма, с което методите на "Титан" удивително напомнят на александър-томовото управление, че дори и го надминават.

Над 100-те служители, закрепили се в клуба, след съкращенията, вече са останали без надежда, след като последният път, когато са се разписвали над фишовете, е бил в края на август, началото на септември месец.

Тоталната липса на приблизително 100 000 лева, с които да се покрие поне малка част от задълженията на хората, грижещи се за отбора, още повече засилва слуховете за обявяването на тотална несъстоятелност на ЦСКА и изхвърлянето на най-титулувания български отбор във "В" група.

Ако до 14 февруари от Титан не платят дълговете към останалите клубове, президентът на БФС Борислав Михайлов отсече, че тимът ще бъде изхвърлен от елита.

Oще по-лошото е, че "червените" в момента са барометър и за още няколко клуба във висшия ешелон. Това са Сливен и Пирин например, които са изправени пред фалит заради неизплатените дългове от няколкостотин хиляди евро към тях – пари, с които един от тези отбори изкарва цял сезон.

Преди време иначе скандалният Димитър Христолов пък заяви, че Ботев и Локо (Мездра) отиват към фалит именно заради неизплатените дългове от ЦСКА, след което така и се получи.

Изправени пред този огромен проблем, не случайно скоро и ветерани и известни бивши футболисти на тима се събраха в комплекс "Царско село" при Стойне Манолов, за да бистрят има ли начин да изкарат отбора от тинята, в която е затънал и която повече от три години няма излизане, а само затъване надолу и надолу, съобщи Novsport.