Гара Дембеле - резачка №1 в дербито

Гара Дембеле не е само голмайстор на "А" група. 25-годишният французин играе като резачка и е най-грубият играч измежду всички от Левски и ЦСКА, играли през есента. Преди да отправи залп към вратата на онези отсреща, Дембеле първо ги сгазва като трактор. Той има 37 нарушения през есенния сезон, което е абсолютен рекорд преди вечното дерби, сочи справка на "7 дни спорт".

Обратно в новината

Коментари - Гара Дембеле - резачка №1 в дербито | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Искам да се обърна към "журналиста" написал тази "статия" или поне някой от редакторите, ако разбира се има такива. Трябва ли задължително да се демонстрира език на толкова ниско интелектуално ниво? Та използваните изрази ( резачка, балтия, кон, сритат, сгази) са по-скоро характерни за разговор на хора в някоя западнала махала, а не на статия четена в национален мащаб. Толкова зле явно е станала вече ситуацията сред пишещите, че са на ниво полуграмотни. Срам, срам, срам! Задачата на един истински журналист е не да пада до равнището на най-простите хора, а напротив - да държи високо ниво на изказ, за да има една статия истинска книжовна стойност. Наистина положението в нашата държава се срива във всяко едно отношение със всеки изминал ден, псевдо-журналисти като вас само го потвърждават. Опитайте повече, иначе сте само смешни и жалки, с нищо по-различни от първия срещнат хамалин на гарата.

Малко обаче останаха хората като теб за съжаление! Погледни кометарите и чети каква злоба и простотия извира от сърцата на тези хора: свине-говеда и т.н. Тук има два отбора, които в момента са под средното равнище за нормалния футбол, но с такива ограничени привърженици какво повече да се очаква! Само да добавя, че аз лично подкрепям единият от двата отбора, но като чета и гледам какво се случва леко казано ме е срам от предстоящото "дерби" и цялата помия, която ще се излее тези дни!

оу оу оу ще си разплета чорапите заради теб.ама много крехка душичка си .и сега следва цесека оооо седем на два оооо гара гоал форевер

идва ред на ЦСКА-и отново 7-2!

Щото има талантлив учител като Гьонзу. Оня винаги първо осакатяваше противниковия бранител. Обаче и на двамата не им даваха картони и даже фалове, защото съдиите са купени от Агент Тара. Това не се случва при международни мачове, тъй като там се свири горе долу по правилата и тогава тези измислени футболисти са пълна нула.

Не остана много - утре ще се види кой каква резачка е!

Мисля че Гонзо няма равен Всяка висока топка се вземаше с лакът в лицето на защитника. Затова като заигра в Рен го пуснаха само за 3 минути и като видяха че неговото не е футбол, а уличен бой го върнаха наакан да се прави на "легенда"

Печка Чудо

Ранен или късен гол, пак ще бием говедата в техния обор, нищо, че вони, но те са си свикнали с вонята, мучат си доволно като гледат изцепките на пияндурниците и хулиганите си

Ей, говеда драги, идете да си мучите в обора, но вземете "резачката" с вас, за да пийнете по една водка с него, явно, само с водка и малко бял прашец този почернял от слънцето герой от обора ще ви радва, но сега в събота, ще гризнете дървото.

Не знам дали утре ще гризнем дървото, ама определено знам че вие ще го поемете големия х , с каквото можете, с устенца, с дупенца, ще квичите прасетааа, жалки сте

Пълна пародия е този БГ футбол, за пореден път се убедих колко е омазано със свински лна всичко след като вчера за пореден път се смилиха над нашата кочина. Искам да пожелая на всички мои събратя свине още доста време да газим в мръсотия и да ядем помия, да си грухтим на воля, това най-добре го правим по време на мач, тогава всички грухтим от сектор Г, горд съм че сме чорбари, т.е, свине

кво има да резе мара дебиле...виз да пие мозев и ша е пячка номер едно за дербито хахах кои ги мисли тя статии бре мушмуроци :-) *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Е нема що, ха-ха,резачка в най-некадърното и продажно първенство.