Чичарито най-ефективен в историята на Премиершип

Алекс Фъргюсън чистосърдечно си призна след победата в Шампионската лига срещу Олимпик Марсилия с 2:1, че когато взел Хавиер Ернандес през лятото, го е броял просто за резерва с потенциал за бъдещето.

Обратно в новината

Коментари - Чичарито най-ефективен в историята на Премиершип | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Допускам, че Бербатов го държат на пейката, за да не иска агентът му 300 000 на седмица, след като Руни и 250 000. Каква заплата трябваше да му дават, ако сега беше с 30 и повече гола и имаше рекорден брой хеттрици за сезон за всички времена във Висшата лига и свободно си правеше на терена магийките. Подобно беше и с Тевес. Беше в страхотна форма, но предстоеше договор и Съра го натискаше на пейката. Не знам, но ако Бербатов и Тевез бяха играли срещу Барселена в ШЛ вместо Парк и Сульо Пульо (сега и Бербатов и Тевез са голмайстори на Висшата лига) мача имаше вероятност на тръгне в друга посока. Съра миналата година пак извади Бербатов при 1:0 с гол на Бербатов, но го извади на полувремето, загубиха мача с 3:1 с/у Евертън и после не им стигна една точка за титлата.

А колко мача са изиграли във Висшата лига Анри, Торес, Нистелрой и Шиърър и колко мача е изиграл Ернандес?? Сравнението е меко казано глупаво. Освен това са включени играчи които са отбелязали над 10 гола. Та Ернандес има едва 10 във висшата лига. Напълно подкрепям мнението под мен - всичко е за пари. Юнайтед няма да си позволи да плаща на някой по 250 000 лири в продължение на 5 години. Просто лятото сергията трябва да отвори ;)

Това е напълно измислена статия.Досега не съм чул,или получил постинг като официален член на сайта на МЮ Сър Алекс да се изразил тъка,освен това да се твърди че Чичерито е изместил Бербатов.Да Чичерито е голаджия във момента,но не играе като нападател добре.Просто до сега обираше каймака.След като другите са тичали вкарваше.Той си е наш и Бербатов е наш.100% ТИТУТУЛЯР НИКОГА НЕ Е ИМАЛО В МЮ.Искам само да кажа че Бербо е вторият футболист на МЮ вкарал 5 гола на мач,а от 60 г. насам е първият футболист.Първият който е вакарал на Ливерпул 3 гола от много години насам.На Берба не му подават често.Спряха да му подават след като Руни се върна от Найки,за да може Пияндето да блесне наново.Руни е пари,Руни е разменна монета и усилията на медийната машина на МЮ е да го представи отлично зада си въстанови сериозно свалената цена след световното.Берба е заложник на големите пари.Не случайно Сър Алекс го каза"Бербатов винаги може да вкарва".

добре казано!

Много добре сте обобщил ситуацията. Аз също мисля, че налагането на Рууни въпреки слабите му игри, въпреки че напоследък навлезе във форма, е с цел лятото да бъде продаден за рекордна сума. Затова и склониха да подпишат есента нов договор с абсурдно високата му заплата.

Скъпи "СЕ". Любовта ти към Бербатов граничи понякога с фанатизъм. След теб разбрах, че заради подобни мнение не харесвам Бербатов /колкото е нелогично да звучи/. Съра беше "стара помпа, изперкал" Нани беше "мръсен егоестичен циганин" Видич "излиза с червен картон от съблекалнята" и т.н. А става така, че за Бербатов или само добро или нищо. Бербатов е несъмнено много добър футболист, който знае как и къде да се пласира. Но Бербатов никога няма да бъде велик, гениален, вълшебник. Евала на момчето - постигна си мечтите, създаде и съхрани семейството си, добър , възпитан с отношение към дарителските инициативи. И като се замислих - хора като теб са "хейтъри и злобари", който с лека ръка зачеркват труда и качествата на всички останали само за да задоволят собствена си любов към Бербатов.

И къде е Торес сега при голмайсторите?

че е добър футболист спор няма, но като че ли много рано започнаха да го звездосват.... в Премиер лига и друг път е имало нападатели които заблестяват от началото но по-късно си остават на това равнище. Много съм радостен за гола на Берба