Гомес: Не искам да играя в страни като България

Доста интересен коментар направи нападателя на Байерн Марио Гомес. Неволно той обиди футбола в България, след като даде страната ни за пример относно посещаемостта на мачовете и косвено нивото на футбола.

Обратно в новината

Коментари - Гомес: Не искам да играя в страни като България | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ами какво иска мамуна, това че можеше повече фенове на Черно море да дойдат, така е, но къде са феновете на Щутгард или си мисли, че като дойде някое тъпо отборче от Германия и тука аборигените ще се юрнеме да гледаме. Като играят Левски и ЦСКА с чужди отбори стадионите са пълни.

Руиз

Няма нищо обидно. Спомням си реди години у нас стадионите бяха пълни. Само като пример: на мач "Левски-Ботев Пловдив, "Герена" бе запълнена докрай. Хулиганските прояви, непривлекателната игра и задкулисните действия отблъснаха публиката, според мен.

Вината за ниската посещаемост е основно на фашизоидните агитки, пълни с криминални елементи.Стадионът е място, на което законите не важат.

Прав е човека, но какво да се прави - не че българите не обичаме футбола напротив, но просто футболното ни първенство и отборите ни са смешни и ни отвращава да ги гледаме - мачовете ни са почти толкова гадни за гледане, колкото и турските сапунки!

BB предвид?

Едно време идват "Байерн" в Станке Димитрово да играят с "Марек" за купата. Влиза Бекенбауер в съблекалнята и потресен казва: "Нима един Бекенбауер може да се изкъпе тук?" Превели думите му на домакина на "Марек", който невъзмутимо отвърнал: "Е, па като не ще, ко ще. Нека оди мръсен като маче." Та и тоя - кат не му се играе, да не играе бе. То и Лефски иска да играе само на "Камп Ноу", ама не става.

Кой беше тоя африканец?

прав си е човека, бих искал даже повече хора да говорят за футбола у нас като него, за да се знае точно на какво дередже сме в този свят

ХАХАХХАХАХАХХА,те и наще палячовци не искат да играят пред толкова хора и за това ходят по чалгите,където има по-голяма посещаемост... Прав е Гомес!За съжаление е болезнено прав.....

Нищо обидно не е казал. Те даже Щутгарт доста се изпотиха тогава. А публиката е малко, защото постоянно се говори за уговорки, вина за което имат и медиите. Изобщо цялата среда тук е болна и логично публиката е малко.

Прав е разбира се. По нашите терени трябва да са само нашите бекове и тук таме някой сърбин и някоя маймуна да не се срамим

И аз не виждам какво толкова обидно е казал. Дори 3000 души ми се вижда като една доста прилична цифра, с която малко отбори у нас могат да се похвалят. Не е обидно, а тъжно.

Че има ли и певец да му се пее пред празна зала или професор да води лекция пред шепа хора. Прав е човекът, изобщо не ни е обидил. А колкото до нашите момчета те са такива пердета, че тов е най-малкото което ще ги засегне. Виж да ги напсува , да и им погледне поредното гаджеее, да им да е акъл за играта, ей това ги вбесява.

NO COMMENT

Пак са били много зрителите.

ШВУХТЕЛ (schwuchtel)! А ДАНО ДА ТЕ ПРОДАДЪТ В ЗИМБАБВЕ!

Прав е човека - никой не иска дирижираното геренско първенство на България ! Какъв е смисълът да ходиш на уредените от батков мачове ? Аз обичам футбола - и затова не обичам уефски, защото те и техните подлоги в БФС убиха футбола в България

Той футбула си е убит от 90-те до сега... 94-та беше с последните сили от преди 89-та.... Тъжно, но факт!

що да е обидил футбола не бе? ми тои човека си казва истината. които трябва нека се засрами а ние просто ще се посмеем.

така е *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

edit: футбОла