УЕФА наказва Специалния от 3 до 5 мача, сериозни глоби за Барса и Реал

УЕФА се очаква да накаже старши треньора на Реал Мадрид Жозе Моуриньо от три до пет срещи.

Обратно в новината

Коментари - УЕФА наказва Специалния от 3 до 5 мача, сериозни глоби за Барса и Реал | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не бива да го прави!Още повече че Платини гледа мача.За разговор"Без думи" ли ще го наказват.Аз съм от Барса ,но Реал е много силен и симпатичен отбор,а и Муруньо е върхът на Айсберга.Пропадналият Интер направи Европейски шампион.Ако на САФ някой го записва би требвало да не го допускат до стадиона до края на живота му.

да вземеш малко,да се осведомиш..."наи-добрия","всеки отбор"???защо не вземе алмерия и да ги направи шампиони. няма толкова "загубен" човек като него в момента.не казвам,че не е добър трениор.теорията му е резултат на всяка цена.за красота няма място,просто чист прагматизън. аз винаги съм казвал,че се брои резултата.по-добре да победиш грозно,а не да загубиш красиво. и само едно нещо и това е,че не може да губи. да си провери тактиката...излиза без нападател в домакински мач.губят и след това съдията им е виновен.винаги е лесно да прехвърлиш цялата отговорност и медията далече от себе си. стига толкова,че мога да си пиша цяла нощ.

Ама само така бе. Браво. Не за 3-5 Мача, а за 3-30г. да не е във футбола. Само така можете да му запушите устата и да си играете игричките. НЕЩАСТНИЦИ. Тая УЕФА, в която и нашия помияр се намърда. Какво толкова видяха в него. Първенството ли ни е добро или уговорените мачове и залозите липсват? Няма по добър от Моуриньо. Един треньор е добър тогава когато може да вземе отбор от която и да е страна и да го направи истински отбор и шампион. Е само не и и български де, щото тука перуката и другите шушумиги от Изпълкома, ще му видят сметката веднага след като вземе някой мач неправилно и им обърка финансите.