”Марка”: Реал освобождава Моуриньо през лятото

Ръководството на Реал Мадрид е взело единодушно решение за съдбата на старши треньора Жозе Моуриньо и то не е никак добро за Специалния. Според днешния брой на вестник "Марка", Реал ще освободи Моуриньо през лятото и дори вече е намерил негов заместник.

Обратно в новината

Коментари - ”Марка”: Реал освобождава Моуриньо през лятото | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

В Порто, където Моу постигна голям успех и Интер на тренюра му трябваха поне 2 години, за да си напасне и схемите и футболистите. Ако бъде уволнен това ще е единствено загуба за отбора. Ако оставят на човека средства и време Реал отново ще засияе на върха. И не забравяйте, че Специалния е единственият който до момента е намерил цаката на непобедимата" Барса. За всичко се изисква ТЪРПАНИЕ и вяра (за феновете на Реал(М).

Взимаме го веднага в " Бацова махала" .

За какво въобще има коментари, когато личните пристрастия на модератора определят какво да пусне и какво - не. Пък и защо трябва да има одобрение на модератор за теми Спорт!??

Няма винаги да е така. Няма винаги да е така. Гуардиола с други футболисти по-добър ли ще бъде от Моуриньо? Ще залезе и сегашната Барса. Трайте само да изтече още малко вода. Малко, защото всяко действие има своето противодействие и това се се отнася и до играта на Барса.

Напълно съгласен с "Ти кой си бе!"

Напомням на глупаците-противници на Моуриньо, че Реал не я бе печелил купата на Краля 18 години! Я вижте статистиката от колко години Реал не бе на полуфинал на Шампионска лига? Цялата работа свързана с Моу е, че той си обича Англия и иска да работи там. Не е необходимо да се доказва. Той е най-добрия треньор за всички времена. Моу предизвиква ръководството на Реал да го уволни и по този начин да получи дестки милиони неустойка. Той и за това отиде в Реал. Той за разлика от вас има мозък в главата си и знае как да печели пари и създава отбори - шампиони.

бях близо до автобуса, когато рамос изтърва купата ! и господ не допусна да вземат купата, с такава селска и груба игра.

Видях те, и аз бях там.

глупак-наивник е баща ти , че те е създал, с надежда, че може да излезе нещо свястно, но със сигурност е сгрешил

Абе, момко, къде го слагаш тоя най-добър треньор за всички времена? Титлата в ШЛ с Порто как я взе? Намери си полуфинала срещу Ман Ю да видиш гола от засада на Кощиня, с която се класираха... Сигурен съм, че нямаш такъв спомен! А титлата с Интер в ШЛ миналата година? Пълно е с видео в YOUTUBE... Виж мачовете с Барса! Това, че е ексцентричен, и че нарочно се прави на такъв не го прави велик. За да си велик първо трябва да уважаваш противника и да умееш да губиш... Той не може нито едното от двете. Може би е добър треньор, разбира се, но не се изхвърляй така. Ходи само в клубове с мултимилионни бюджети за трансфери, а виждаш сам как играе катеначо с отбор за 300 млн. Абе кво те образовам, то се вижда... То ако си искал да си осъзнал тия неща досега!

ficho666

Пич, той не ходи в тия мултимилионни клубове, а го канят. А защо го канят, защото определено това е най-добрият футболен треньор за всички времена! Но нали знаеш, че силните ги мразят много. А него много го мразят. Щото това е човека, абсолютно искрен и открит. Ама в днешно време лицемерите се уважават!

Абе, момко, я виж мачовете на Барселона, пълно е в Youtube, и полуфинала с Челси преди две години, като не дадоха на Челси три дузпи,а за сегашната кампания в Шампионска лига коментара е излишен. Червен картон в четвъртфиналения мач с Арсенал за изритана топка на Ван Перси!? И за всеки случай след това и дузпа, да не стане някоя грешка. Червения картон на Пепе също е без коментар - не докосва Алвеш, ама няма значение. То така лесно се игра - като загубиш топката веднага падаш и ти дават фаул. И Миньор ще държат така топката дълго. А от масчерано по-груб футболист скоро не съм виждал. Ако играе срещу Барселона, ще го гонят някъде към 15-тата минута.

Ето тук истината за Барса. link

краино време беше да го "освободят". тои успя да съсипе този прекрасен отбор , които в момента няма нищо общо с истинския реал мадрид, който винаги ни е радвал с висококласен футбол. успех

Какво е съсипал бе, този отбор с тази селекция е правена преди него.Нека го оставят един сезон да вземе това, което му трябва като футболисти и ще видите после какво става. Реал винаги са купували само офанзивни футболисти - звезди, за да печелят от реклама. Още от времето на Роналдо, Зидан, Фиго и Бекъм е така.Напред по трима футболисти за пост, отзад - никой. При контузия или наказание става хаос. Просто на Моуриньо му трябва време. Само с нападатели не става работата.

а защо остави бензема на рез.скамеика ?

Моуриньо му трябва сопа по гърба, не време !!!!!!!!!!!

да бе, да! турските арийци месут йозил и кедира, карвалио, ди мария и адебайор кой ги купи? в добавка към отбор, който струва един чувал пари...

Тия докато не изгонят Валдано, ще има да се чудят какво става!

трябва да си иде валдано барабар с флорентино. преди години пак двамата изгониха дел боске, че да не скършат хатъра на "звезди" като йерро. после дел боске стана световен шампион, като освен всичко друго в испания е една от най-уваяваните личности и модел за поведение на и извън игрището. а флорентино си гледа само бизнеса и печалбата, точно заради печалбата взеха и роналдо. той е играч, за когото се говори, появява се в клюкарските новини и къде ли не, а клюките в днешно време означават фенки и пари. хунтелаар, който сега е в шалке, дойде в мадрид по средата на сезона и започна веднага да вкарва без период за адаптиране. обаче той е научен, че за да успее, трябва да работи, а не да го снимат с луксозни курви на плажa и го продадоха. по принцип нямам симпатии към определен клуб, но антипатии имам - точно кум реал и точно заради флорентино и валдано. хора като флорентино, абрамович, братята глеъзър и подобни "инвеститори" и "бизнесмени" променят основно футбола и поне според моето лично мнение промяната не е към добро

идиоте Йеро и Дел Боске бяха изгонени едновременно. Изобщо не става въпрос за Перес или Валдано. Всичко е пределно ясно-докато бившата франкистката партия беше на власт Реал печелеше-когато дойде Лапорта властта взеха бившата комунистическа партия и отбора им Барселона почна да бие. Проста елита от време на време сменя актъорите за да има малко прах в очите на малоумното стадо. Разбира се и Реал и Барса служат на едни и същи хора и доволно източват средствата на наивниците т нар сосиос. Но не е по различно от другите "грандове" в Англия, Германия, Франция, Италия и др. Просто спорта-наи-вече футбола и зрелищата и забавленията изместиха религията като опиум за масите. Света се управлява по римски -хляб и зрелища...

Не трябва да го освободи,трябва да го изгони!!!!

еми догодина пети в първенството и марш в лига европа. :)))

моуриньо може да има успехи само в италианското първенство - неговият грозен, рушащ и защитен футбол няма шанс в Испания ! Такива като него използват футбола за да си избиват комплексите за величие - интересуват ги само цифрите, не носят красота на играта !

Точно така. Такъв "футбол" може да се хареса само в Италия. Никой не му отрича, че е добър треньор, но чак най-велик за всички времена... Хайде по-полека. Това, че е обявен в две последователни години за най-добър треньор на годината не го прави за всички времена. Съра (макар и той да взима странни решения напоследък) като че ли има малко повече спечелени от него. Реал в първия мач срещу Барса игра с 10 защитника, при условие, че е домакин! И след това с тези обяснения, че играли като домакини за 0:0, за да можели да решат мача в Барса е меко казано смешно. Така може да играят Левски срещу Барса, но не и Реал.