Босът на Лицензионната комисия: Няма начин ЦСКА да изхвърчи от елита

ЦСКА не може да бъде изхвърлен от "А" група, тъй като няма законов начин. Това призна шефът на Лицензионната комисия Красин Кръстев, пише "Тема спорт".

Обратно в новината

Коментари - Босът на Лицензионната комисия: Няма начин ЦСКА да изхвърчи от елита | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Твърде странен аргумент - телевизиите да определят кой да играе в А група. Може би е интересно и прокуратурата да се заинтересува от тези офциални критерии на Лицензионната комисия.

по-скоро телевизиите трябва да подскажат кой да НЕ играе в А група. очевадно е че отбори от севлиево, каварна, търговище, своге, мездра, лесичери, галата не са конвертируеми за телевизионни директни излъчвания. значи нямат място и в А група. футбола не е самоцел, а с предназначение да радва фенове. а колко зрители ще зарадва дербито на "грандовете" кърпачев ловеч - домус разград

SH

Според тебе излиза, че няма смисъл да се играят футболни мачове!!!!!!!!.... Когато се строят в центъра на терена двата отбора, съдиите да обявяват "резултата" - 3:0 за набедения "гранд" и да отиват да разпиват за сметка на "аутсайдера" и нас...!!! То не, че и сега е по-различно....:)

последното изречение ясно показва кои наистина е наи великят отбор в бг за всички времена. цска е като българия мачкат ни тъпчат ни до краи и накрая пак сме на върха !!!

SH

"...и накрая пак сме на върха"... НА НАГЛОСТТА !!!....