Без Стенли и Марто срещу Украйна и Уелс?

Рекордьорът по участия с националната фланелка Стилиян Петров и Мартин Петров, няма да получат повиквателни за предстоящите мачове с Украйна и Уелс, информира Гонг.

Обратно в новината

Коментари - Без Стенли и Марто срещу Украйна и Уелс? | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Сега ще настъпи веселие Националният ни отбор ще се изправи срещу друг с играчи от "Б" група

Бих се съгласил с Мадански за някои промени, но да викаш лоеното кюфте палячото Божинов, а да загърбиш Стенли, е най-глупавото решение. Та Валери дори на пейката не седи в Спортинг. Може би Мадански го вика в София, за да му даде шанс да кисне в чалкотеките, защото за футбол категорично не става.

Ей тоя вече тотално ще ни довърши

Докато не махнат Б.Михайлов никакви други промени няма да помогнат!

за бклучването в отбора трибва да се суобразяват сус качествата на всеки футболист за в момента, без да се гледа вузраста???, или по просто- наи-добрят за в момента.стига сте писали подмладяване,старите кучета, играят по-добре, зассчтото са с по-голям опит, внимаваите, счте сгресчите.наи-правилно счте е да се смени цялото руководство на футболнят суйоз/бсфс по футбола имам в предвид.а за подмладяване, трябва да се почне работата от децките чколи и в училисчтата, да се увеличат часовете по физкултурата, има много деца и уносчи, трябва да се работи с тях профисионално. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Матеус няма да е последния олигофрен. Идват още по-големи. Какво значение има възрастта? Има можещи и неможещи, но тук е нормално некадърниде да се обграждат с неможещи. Почвам да се убеждавам, че има някакъв непонятен за мен план за унищожаване на всичко стойностно в България. Крещящо красноречив пример е волейболът ни. Имаме мъжки отбор, който няма от кого да бъде победен, освен от "председателя" на федерацията, който не позволява да бъде събран в състав Милушев, Боян Йорданов, Соколов, Казийски, Владо Николов, Жеков, а вместо това е наблъскан с некадърници като Тошко Алексиев, Братоевите и Гаджанов и Гоцев, като за последните двама Балканстрой добре се отчита на федерацията с безплатни хотели и софри в Банско. Много ми е болно...

Ей сега ще настъпи истинско време за веселие. Като махнем примерите за трудолубие, патриотизъм и успех от очите на "младите звезди" за отборът вече няма да има спирачки напред и нагоре по пътя отиващ стремително назад и надолу. По тоя начин скоро ще се борим успешно за участие в 6-та урна, кудето няма да имаме конкуренти.

Перуката да си обнови първо главния мозък!