Феновете на Юнайтед: Жалко, че Берба е българин

Димитър Бербатов бе титуляр за първи път от началото на сезона за Манчестър Юнайтед в средата на седмицата в двубоя за Карлинг Къп срещу Лийдс.

Обратно в новината

Коментари - Феновете на Юнайтед: Жалко, че Берба е българин | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Вярно е, тази скапана държава е провалила не един талант. Добре че хора като Джон Атанасов не са от България иначе щяха да открия компютъра някой друг път. И много други...

Що, да не би в България да го е открил? Или нещо сме му помогнали? Не ставай смешен, всички американски открития по тази логика може да си ги присвоят други народи, щото били направени от хора с техните гени. Още обаче в Биология до 10-ти клас е обяснено, че фенотипът зависи от генома но и от условията на средата. Ако не разбираш, това определя докъде си стигнал с обучението...

От генотипа, не от генома, но си във вярната посока

Извинявам се на "име", определено не съм разбрал посоката на коментара правилно. Всъщност твърдим едно и също нещо.

С нетърпение ще чакам мига в който,тази мърда бъде продаден от Юнайтед-там е място за звезди ,а не за балерини.

А ти защо си тук още - тичай бързо да осветиш небето над Манчестър - нали си звезда...

Жалко че ние сме фенове на Манчестър но живеем в Б-я.

Това е най-точният коментар дотук!

Колко жалко,че Ман.Юн,Ливърпул и Челси са английски отбори...

Ама поне има име. А ти и това нямаш.

ЩЕ РЕЧЕ, АКО ВЗЕМЕМ ПРЕДВИД "МЪДРОТО" ИМ СТАНОВИЩЕ - ЖАЛКО И ЗА СТОИЧКОВ, ЧЕ Е БЪЛГАРИН... И ЗА... ХИЛЯДИ ДРУГИ... А ДОБРЕ, ЧЕ ФЕНОВЕТЕ СА СЕ РОДИЛИ В АНГЛИЯ - НА ТОЧНОТО МЯСТО - имам пред вид разюзданите беснеещи тълпи създаващи точен имидж... и прочие ... и прочие...

приказваш глупости да не заспиш...

Ми прави са. Но какво е виновен човекът, че се е родил на изток от рая?

напълно са прави.

Жалко, че Берба е българин .. и Жалко за сите булгари, че са булгари ..

То нас българите/циганите на Европа/,кой ни признава?Само ни виж правителствот,полицаи и мутри!Българин да се наричам е нещастие за мене!!!

след такива коментари се очаква скоро да приеме англииско гражданство и да заиграе в националния отбор на англия, където е особено високо ценен.

митко е наи добрият футболист .стига сте го плули.изгонете боби михаилов и лечков.те са виновни за всичко.

митко е наъ добрият балгарски футболист.стига сте го плули.докато футбола се управлява от хора като боби михаълов и лечков,ние ще сме вечни ауцаъдери... *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

време е да се научим да пишем на български...

Много точно казано.

Не е българин. Турчин е. По-добре да не се връща в България!

"Роден на погрешното място" , а тез английски лекета за много горди се имат.

Ако беше българин, щеше да играе в националния отбор на България, но тои е един жалък безроден наемник.

Не играе заради такива като теб, тиквеник, които го обвиняваха за неуспехите, вместо да оплюят чалгаджийската паплач, която се моташе около него. Не разбираш ли, кратуно, че в живота на човек има по-важни неща от това да играе за националния и да те радва с голове и той вече се е съсредоточил именно върху тези неща (а те дори не са мачовете му за некадърните англичани).

Ти като си големият българин,що не играеш ти на неговото място в националния на България!!??

Я стига!Можеш да питаш и за други мотиви и други футболисти.Например Матеус не беше почитател на Валери Божинов и Валери не беше в националният отбор.

в кой национален отбор кайш баба щот аз за бг такъв не съм чувал от много време, а ?

яж конски фъшкии,дебелосерко задръстен

Глупости! Всички българи ли играят в националния отбор? Ти като си толкова навит що не се пробваш? Или просто си един рОден и завистлив некадърник.

Прав си не е патриот, като перуката, сливенският мафиот и останалите далавераджии, които и със сила да ги гониш пак ще се бутат да откраднат каквото могат.

Човече, подписал се "qq" защо заставаш срещу фактите? Бербатов е българин! Бербатов е успял в своята професия! Бербатов не може, а и не трябва да дави своя талант в чалгаджиъската посредственост на българсия футбол! Заради такива, като теб по света не обичат балгарите и ни смятат за по-ниско стоящи от тях хора. Бербатов е знаме, а ти си просто цървул, който може да чатва в мрежата.Чети човече българската класика, за да ти порасне националното самочувствие и да станеш Човек!

правилна оценка *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

И аз така казвам всеки път. Стоичков и той ли в грешна страна се е родил на грешно място,Пенев,Балъков,...........

А ти си скапан и недоклатен комплексар и нищожество. В България е пълно с такива скапаняци като теб! Жалко за нас....

А тези некадърници и чалгаджии в Националния отбор,те българи ли са според теб?Или са просто връзкари,които ако разчитаха на себе си да са стигнали само до Б-група. Знаеш ли най-добрия футболист на Малта колко иска да играе в Англия.Но не го искат.18 месеца Майкъл Мифсуд не играе а си търси отбор от чужбина. Бербатов е млад,красив и успял и аз се гордея с него.