Стоичков в топ 10 на Барса за всички времена

Без съмнение Барселона е един от най-добрите клубове в света. Каталунците са известни с играчите си, белязани с невероятни възможности. Британският сайт bleacherreport.com, определи топ 10 на играчите на Барса и сред тях попадна, и името на бившия български национал Христо Стоичков.

Обратно в новината

Коментари - Стоичков в топ 10 на Барса за всички времена | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Благодарение на Стоичков се чувствам горд като Българин. Евала Ице ти си НАЙ-ВЕЛИКИЯ

Да прибавим към тази класация, че Христо Стоичков е най - ВЕЛИКИЯТ, БЪЛГАРСКИ ФУТБОЛИСТ, ЗА ВСИЧКИ ВРЕМЕНА, ДО МОМЕНТА!

да сложиш Летящия холандец на осмо място ,в каквато и да е класация ,означава,че или не си го гледал как играе,или просто футбола не е твоята игра!

Роналд Куман има 67 гола за Барса, а не 102.

Роналд Куман им 67 гола за Барса, а не 102.

Честито на Стоичков! гордея се, че той беше велик футболист!

Велик футболист е Стоичков! Гледах головете му за Барса скоро и ... уникален хъс, желание и талант! Трябва да ги обичаме такива българи, а ако правят малки грешки да им прощаваме. Дано дълго да е жив и здрав и да успее да предаде качества на децата в школите си.

това е положението... някой са част от великите ,а други от селски тимчета,заради отбелязани много голове на вечния съперник...колко жалка е съдбата да си говедо,да нямаш на какво да се зарадваш ,освен на кървави голове в безсмислени мачове ... КЗЛ

Явно не ще да е бил толкова безсмислен мач, щом още те боли ... А и Стоичков е в класация на Барселона, защото в Барселона е станал играч, не в парка на свободата

Аре бе, сириозну, ами ако не беше вкарал головете на Барса в полуфинала за КНК дали щяха да го вземат, а ? Долни сини гниди сте, само знаете да плюете !

великите играчи, родени с талант и имали късмет да попаднат на правилното място в точния момент

Невероятно голяма чест за Ицо. Това признание е уникално!