41-годишна рускиня: Григор ме заряза заради най-добрата ми приятелка

Българинът е прекратил връзката си, защото Виктория Боня е искала деца

Обратно в новината

Коментари - 41-годишна рускиня: Григор ме заряза заради най-добрата ми приятелка | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

А стига бе! Някой е публикувал статия срещу манго от Хасково? Пак с баба! Самата Серена казва за монакото, че е с мръсно, черно сърце! И ние в България знаем това!

И кат я е зарязал кво? Единствената зарязана в света заради друга?

Разбивачът на бабешки сърца! Ха ха ха ха! Сега и Лолита като го зареже, ни булка, ни дете , ни коте! Ще вие сам като вълк!

Искат да покажат, как инжинер манго от Хасково, разбива женски сърца! Демек много вървежен! Баба с едно дете!

Толкоз кур воляк на тази планета

Предполагам, че подрипваш от радост и търкаш доволно ръчички. "Аз" казах ли ви??? Любовните въртележки на Григор хич не ме интересуват. Очевидно е женкар и се възползва от интереса към него от страна на нежния пол. Аз се радвам на играта му и на спортните му успехи. Другото си е негов личен проблем. А рускинята лъже.

Ние в България и аз са различни неща. Или ти не правиш разлика.

Вики, много си лабава и глупава - по-добре ли щеше да ти е да те зареже после? Или всъщност си искала само дете от него и доживотна рента?

дете. Той каза, че също го иска и е готов ИСКАЛА Е ДА СЕ ПЛАСИРА С ГАРАНТИРАНИ МИЛИОНЧЕТА ЗА ОТРОЧЕТО ХАХАХА МАЧКАЙ ГРИШО

А госпожата какво изобщо прави при толкова по-млад мъж и защо е изненадана? Грешка е не че я е зарязал, а че изобщо е бил с нея.Всяка жаба да си знае гьола, в това число и дъртите чичковци-паричковци, които се правят на глупаци с млади момичета, а ръсят слюнки от ярост срещу "златотърсачките", които ги увенчали с рога, видите ли

Явно в Москва ватниците са перманентно кьор-кютюк пияни заляни щом тая до 41 години не са я заплодили та е допряла до нащо животно

А госпожата какво прави при толкова млад мъж, и особено, ако вече се е замислила за деца.Грешка от негова страна е, че изобщо е бил с нея, а не че я е оставил

Всяка жаба да си знае гьола и всяка възраст -партньора, включително и разните чичковци паричковци, дето се правят на глупаци с млади момичета, а после ръсят плюнки от злост стещу гадните златотърсачки

" И ние в България знаем това" По твоята логика ,и ти си дърта мацарнгела, зарязана от млад мъж. Измий си мръсната уста,отиди до Практис- нали имате в Хасково- купи си три (3) метера въже, и действай! на това момче ,на малкият пръст вода не можете да сипете - жалки некъдърници!

К'во ревеш, бе, барби ! Като видите обикновен мъж се обръщате на другата страна. Готине плейбойчетата, а после като ви зарежат заради селската ква ревете.....нЕма да ревете ! Сами си го правите ! Искала деца....ами действай бре моме -> мъже колкото щеш ! Е, да ама не са татуирани фитнес-батки.....не стават, нали ?

Стана практика, всякакви златотърсачки, да се жалват от известни мъже. Няма да изброявам успелите спортисти, които бяха налазени от тази жмел. И както се случва в повечето случаи - ама той е лош , рев, сълзи ,сополи! Има ли някой, който да не е минал през "зарязване" от гадже? Ами,това е! Будете здрави!

Инженер ганев, от Хасково! Ей, много хубави тез българи, и все инженери, ама малко понамирисват! Ха ха ха ха!

Егати измислената история! Манго от Хасково го изкарахте някакъв Дон Жуан, по бабите! Кога се срещнахте, кога се клецвахте , кога ти обеща? Той и в България взе парите и каза, ще видим, и отиде в Монако, у дома!

Муци, недей съжалява! Тоя пари няма. Гол като въшка. Изкарал 20 милиона, ама само къщата му в Монако е 20 милиона евро! Пари няма да изкараш!

23 см? Предполагам говориш за дебелината на здравното ти досие?

И турнирът в Индиън му беше последно добро представяне! Сега губи 360 точки в Париж и 360 точки в Австралия. Пада до номе. 35 и край!

Някакъв боклук се жалва от друг боклук! Браво на Митко Кузманов! А тоя мангал, по добре да не го чуваме!

Тя е неспасяем случай. Страшно пропаднала жена. Само за едно е права, Григор е разбивач на бабешки сърца. Гледам, нейното вече го е разбил, та голямо страдане пада. И на Видорета не обръщайте внимание. 23 см. са му завирали отзад, та още го боли и реве тука. А новината е много стара, на няколко месеца. Дирника, както винаги действа с реакция на умряла котка.

Тая не е знаела, че Григорета не е мъж, а мома -- цепенячка !!! Само дето е малко космата наша Григорета ... иначе добре се Е.БЕ, по думите на Османов и другите от Анадола.

Това жените са чудно нещо. Гледайте го манго от Хасково на какво прилича. Те талибаните изглеждат по добре от него. Аз не бих се здрависал, а те ще си лягат с него. Пфу, гнус!

На проститутките, Ролс Ройс и инфлуенцване на фона на мизерните блокчета на нормалните хора. Милиардер за съпруг, да му роди едно две чавета, да го цица до живот. И после да курвее с тенисистчета бабоеби.

Ние мамашките на Златните ги цепехме от секс. Те за друго не стават. Мърляви писюрани, кой ще вземе на сериозно и за жена?!?!? Гришката ги ошета на бързо. Браво

Значи предствям си ти как изглеждаш. Явно щом някои много богати и привлекателни лели и каки поддчертавам повечето от тези, с които е бил имат повече пари от него са му присаеднали знчи не е тотално за изхвърляне. Според жените е красив и очевидно са прави. Сега това , че според теб е манг.усто а на теб няма коя да ти върже си прави сам изводте. Жените обичат привлекателни и успели мъже , Той е и двете . Като им се усмихне два пъти и готово. Само дето той ги използва за да си задоволи първичните нужди и после преминава към следващата . Тарикатче и лай..рче си е Гришка , но и жените , които ходят с него не трябва да имат илюзия , че той е с тях за нещо повече от креватна гимнастика .

Видях една! Мелинда Гейтс. Много влюбена в Бил. Той на 39 тя на 32. Той собственик на фирма, тя служител. И те така!

Аз такова... едно не разбрах - трябва ли да си богат и известен, че да се оплакват бившите гаджета от теб или не е нужно такива неща да стигат до новините ? :) . А такова нейния бивш мъж (до колкото разбирам има вече едно дете, а то все някой го е направил), той ли се оплаква от нея или тя и от него се оплаква???

Гришката вършее здраво

И полякини, и чехкини, и германки ....

Да и шведки! Ама за рускини се отнемаха точки! Григорета е много на минус!

Евала, Гришо! И на децата ще им дойде времето стига да искаш.

гроздето е толкова кисело, че даже не е смешно!

и продължава да е мултимилионер, да спи с красавици и да си живее живота :)

Рускини не се броят! Даже се отнемат точки, щото са лесни! Такива са вековните правила!

Ей, какво доживяхме, хора! Дърти баби рускини да ги броим за бройки! Мдааа, такава деградация може само на манго от Хасково да постигнат!

Тая искала второ дете. Ами да иде при бащата на първото и да си поиска второ!

Ако имаш приятелка Французойка и тя ти каже че си заминава го прави . При рускинята е по различно та го казва много пъти но не си заминава .

Незнам за тениса, но ще си от е бе на яки дуди. За чекиджиите ще кажа не се хабете, гроздето е кисело

Ми дърта си вече. Не е както го разправят феминиските. След 35 млякото започва да прокисва.

ЖЕНАТА И ТАНЦИТЕ Жената до 20 години е танц-кръжок за изучаване хватките и стъпките. На 20 години прилича на ръченица. Играе лудо и изморява възрастните играчи. На 25 години – „Кокарача“, колкото повече се играе,толкова повече се изучава и може да се играе всекога, когато се пожелае. На 30 години – фокстрот. Много лесно се схваща. Нуждна е само учтива покана от страна на кавалера. На 35 години – танго. Играе се плавно, не лудешки,но затова пък доставя удоволствие, даже и на околната среда. На 40 години – валс. Дълго се играе и доставя удоволствие само на опитни играчи. От 45 години нагоре – старинен кадрил – не се предвижда в програмите на никой бал.

ай почнахме с рекламите хасковската анална принцеса страда заради негърски чепове оная баба му ги водеше редовно./

80 % са от залози а красавиците са брат уклямс другите са само реклама Маша отреч да е била интимна с кауна тогава там водещ бе роджерчо рашййд

На тази вече и свети менопаузата а тя агнешко иска да си хапва. Ако той не беше млад и богат дали тази ковра щеше толкова да се тръшка по него? Знаем отговора. Карай все така Гришо, каквото изчукаш докато си млад това ще ти остане. Както казват србите: Йевеш не йевеш доба юя пролодже.

SU-152

Еми така се прави,трупаш опит при бабите,после показваш на младите номера..................

Ще го преживеем това някак.

не са любов и обвързване.Било ви е приятно и край. Кой на какво се е надявал е без значение.

За това са приятелките!Помагат.