41-годишната рускиня Виктория Боня се изповяда в ефир за любовта си с тенисиста Григор Димитров през 2019-а, която за нейно съжаление е била твърде кратка.

Боня разказа пред популярната платформа Premier, че всичко между двамата е рухнало, когато му е казала, че иска да имат дете. Вместо да отговори на чувствата й, Григор си е потърсил друга. Това е била не коя да е, а най-добрата приятелка на Боня и настояща любима на Григор - Лолита Османова.

Разказът за връзката с Григор може да видите след 25-ата минута във видеото.

"Струваше ми се, че той е идеален. Това беше човекът, когото исках да прегръщам постоянно. Имаше нещо магнетично привлекателно в него. Винаги се усмихваше. Исках да повярвам, че тази усмивка е искрена, истинска... Започнах да му приписвам качества, каквито той нямаше. В един момент му казах, че искам семейство и дете. На 41 г. съм и все още мога да родя второ дете. Той каза, че също го иска и е готов. А месец по-късно разбрах, че той се среща с друго момиче", разкри Боня, след което започна да плаче и да разказва какви ги е надробил хасковлията.

 

 

Преживях ужасни моменти, сигурно и на нея сега казва, че я обича и е готов на всичко. Заради него една част от мен вече не вижда доброто, красотата, не вярва в любовта... Това боли, много боли", жалва се красавицата.