17-11-2017 20-11-2018

Коментари

За съжаление си далече, но поне започба да играеш АТП турнири. Продължавай така, към момента всяка победа и влизане в основната схема ще е успех за теб. За играчи от ранга на Де Минор ти нямаш умения все още.

Абе какво да ти кажа, момко... Далече си, ама няма как да го схванеш! Нищо няма да постигнеш нито в живота, нито в спорта, то се знае, ама хайде да не ти развалям настроението от сега...

Човече, такива горчилки като теб никога не успяват във живота - нито в кариерата, нито във връзките си! Ако си млад все още, потърси помощ, поговори си с хората от обкръжението ти и ги питай да ти кажат открито какво не харесват у теб и работи върху това, което ти кажат!

Момчето е на 19. Преди да пишеш глупости провери какво има зад гърба си дори и до сега. То верно пише коментирай ама не е задължително. Аман от такива дето разбират от всичко!

Ти вземи прочети малко. Какво кaто е на 19. Борг, Виландер,Бекер на 17 вече са с голям шлем, дори днескашния му съперник на 19 вече беше доста напред в топ 100. Да не говорим за Рублев, Зверев и другите. Адрианчо имаше потенциал, ама БГ федерацията и грешен мениджмънт го затриха. За съжаление не го виждам да влезне в топ 100, камо ли да повтори някое от постиженията на Гришо. Ще си остане и той като Мико, с някоя друго епизодично минаване на 1 кръг. За съжаление такава е реалността на БГ спорта

Не повтаряй грешките и лигавщините на Григор Димитров!

Я ни свети бе, експерта, ти до къде си я докарал в ATP? Не в жуленвто на ракия и въргалянето по дивана...

Да има 10% от постигнатото от Григор ще е страхотен успех за него. Нямате представа от тенис, ако не признавате успехите на Григор.