Коментари - Анди Мъри също критикува приятеля си Джокович за турнирите в Белград и Задар | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

"В същото време Дан Евънс, друг британски тенисист, който се готви за демонстративен мач именно с Мъри в края на седмицата, бе още по-рязък." Ще видим резулата и от вашият мач какъв ще бъде? С какви очи критикуваш, когата правиш същото?

Няма проблем с вируса, Гришока е положителен от преди турнирите.Вируса трябва да се множи за да премине истерията, така трябва, смело и напред към нормалната нормалност и среден пръст за интернационалните психоченгета !

Куция и той се изказва..... Всеки завижда на НОЛЕ.... защо е тази омразаааа???? Най великия тенесист е!!!!! Да си кажа честно и мен ме е яд че черните маймуняци (джордан, тайгър и флойд) са милиардери, а техните дядовци са били роби, и за 2 трохи са работили адски труд.... Но освен да лапна дядовия друго не виждам...... Този живот ще е така.... ХАХАХА..... ХАХАХА..... Иначе ДЖОКА мачка всичко и след като е най велик(повече победи срещу швейцарския паляк и испанския сииигаааниииннн) може да си позволи да прави турнири..... А Куция Мъри, кьоравия и сакатия да го духааатт

Е, какво очаквате от тъпоумен сърболяк!? Простотия и лайнарщини ...