Коментари - Андре Агаси: Работата с Григор е истинска наслада | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Що, да не си правите шпакли?

Интересно ми е какво ще каже Агаси в края на годината (живот и здраве) !! Засега с тия клишета прекаляват и двамата с Гринго, крайно време е да има някакъв резултат от тяхното сътрудничество - в Австралия отново "засечка" и вече е 23-ти ?!

Не ви ли писна само от хвалби без никакво покритие.От известно време, само това виждам и чувам.Трябва му добър тенисист ,с който да тренира постоянно.И са наблегне на сервиса си.И да пробва да играе и втори агресивен.Така и така прави двойни грешки в най важните моменти.Един ден 8 часа само сервиси,после 8 часа игра само с добри тенисисти.И това му го казвам на Гришо без да му искам пари или заплата на която е вероятно Агаси и се нацапа с хвалби и да му ближе зад....Аз поне му казвам истината.Почваш от АБВГД и така нататък.

8 часа сервиси? А кой ще си прави селфита от фитнеса и ще лети като Икар с разперени ръце, ухилен? И двете едновременно няма как.

Хейтърите пак не пропускат. Много е наивно да се мисли, че парите са му основната мотивация да работи с Гришо. Та Агаси като спортист има толкова големи постижения, че едва ли сега с пари ще може Гришо да го мотивира. Ама на българина му дай само върху тия неща да се фокусира... Много е вероятно Агаси да не постигне чудеса с Григор. И все пак се радвам на нашия, че се опитва. Успех, Гришо!

Каква наслада бе, Андре? Ако не си на литър уиски и шепа успокоителни, няма шанс да не получиш нервна криза, придружена от масивен инфаркт, докато гледаш двубоите му.

Тони Надал: И в бизнеса, и в спорта е трудно да си лидер без добра ценностна система Това ще отвори ли очите на слепите дето мноооооого се гордеят?

Човека е голям специалист и знае как да не си изпусне дойната крава! А пенеситчето се радва като малко дете на хвалбите

Мяуууу, искам да кацна на ракетата на Гришкоу и да си поиграя с неговия тенис. Тая Шварце-Марце мноо яка, мяууууу.

насладата е финансова - или бъркам нещо?

Абсолютно точно за това става въпрос!

"Обожавам тениса и нямаше как да остана далеч от него след прекратяването на кариерата си" А в книгата си беше заявил, че мрази тениса. Както и се очакваше, Андре се е лепнал за Гришу само и само да е в обективите на камерите по големите турнири и да продължава да е рекламно лице на определени марки.

А бе, наслада, наслада, тия нашите чукат ли се или тренират?! Дайте малко резултата в играта все пак!!!

Еми, дай ти ве. Щом си толкова отворен, а.

Като свършат парите пак ли ще е наслада.

Туй преди мача с Тиафо или след мача?

Проверих - преди.

Наслаждавайте се, още много време има да се наслаждавате докато стане истински тенисист.

нема закога.

Мъри на 29г. стана номер 1.