Коментари - Английски фен е със счупена ръка след сбиване, британците се забавляват с тротинетки (снимки) | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Футболът е вреден за вашето здраве!

Уайт траш

Леле Малей, наще вървели и мутрафонгели бая са се сдухали, как може английските фенове да се изтъпанчат на Витошка, срам и позор! Да се открие незабавно нова улица за избиване на селски комплекси, тази вече е осквернена!

Футбол няма да има тази вечер на стадиона, дано поне ганьовците да си покажат расизма и англичаните да напуснат мача.

пиандурници

Това ще им е идването в България! След това визи! Нека сега си получат боя, тез свини!

Глас в пустиня - това е коментарът на Барни Роуни. Надали на острова ще има и 10 човека сред колегите му, които ще подкрепят публично едно такова виждане на собствените кривици. Да, сред ингилизите има доста дебили, и точно тези дебили създават проблеми при гостуванията на националния си отбор в Европа. Средната класа на този остров (че и немалка част от висшата) страда от един доста непопулярен комплекс в последните 80 години - комплексът на победилият победен. Тази нация е сред победителите в последната световна война, но остава едва на втори план заедно с московците, тъй като големият победител са САЩ. Именно САЩ правят така, че Британия и СССР да удържат напора на Райха в началото на 40-те години на ХХ в. На UK янките дават въоръжение и оборудване, на ушанките пък дават почти всичко с изключение на жива сила, която никога не е била дефицит за Москва. И ако на руските алкохолици им е все тая, стига да има водка и бой, то на имперското самочувствие на Британия този факт действа изключително депресиращо. Затова и след войната, следващото поколение млади мъже търси доказване на силата си, търси реванш за унижението на една бивша империя, владяла света на петте континента. Естествено е най-лесния начин за доказване на това минало величие (и за избиването на сегашните тежки комплекси) да се открие във футбола, тъй като стадионите предлагат идеалното бойно поле за доказване на всевъзможни комплексари и неудачници. Оттогава въсщност датират и първите проблеми с английски футболни фенове, които до войната са сред най-въздържаните и възпитани поради факта, че просто нацията им не се налага да търси отдушник за неуспехите си извън глобалната политика, в която Британия доминира по онова време. Помоему, това е основната причина ингилизите вече 3 поколения да се мъчат да докажат нещо, което се доказва единствено на бойното поле. И точно поради тази илюзия за доказване на нещо чрез една спортна игра, с получава и продължителното духовно боледуване на това племе, тъй като да се доказваш като войник с повече избити зъби на противников фен, е все едно да се доказваш като сексуален маниак с надуваема кукла. Тъпо и жалко е, но явно на ония островни дебили не им прави впечатление...

На терена го виждам като 0:3 в най-добрия случай. Извън терена може и да го докараме до 50 - 100:0, а може и повече. В смисъл, токова ингилизи да не си тръгнат от Балканите, и да се видят с прадедовците си в Орландовци, дето останаха тук след Първата световна...

Футболен фен си е обида, но английски футболен фен вече е псувня.

Тия заведения тихомълком си приватизираха бул. Витоша

Фандъка е намазал фандък...

И какво лошо има в заведенията по Витошка ?

че заведенията излязоха на тротоарите на Витошка... Когато излязат на платното, в средата , тогава ли ще се загрижим за "пешеходната" Витошка ?

Лошо става , когато всички заспим и не виждаме кое е лошото !

И кво като са излезнали на тротоарите , пак има достъчно място .Докато не са се разположили и по платното няма кво да пищиш ..а като искаш тишина и усамотение отиди на Витоша

Да ги набиеме след мача, на изпроводяк за Брекзит? :)

Направи ми изкючително лошо впечатление, че по много заведение по бул. Витошка бяха сложени английски знамена НЕ ОТ ФЕНОВЕ, а от собствениците им явно....Българинът е прочут със своята "подлога", именно заради това по цял свят не ни бръснат за живи....Срам! Ааа и да питам - къде са сега големите БГ футболни фенове и биткаджии, май гледат по ТВ какво става.....тъжно!

Е ти какво искаш да тръгнат по Витошка да се бият с англичаните ..странни мечти имаш?!

Това си е трагедия, ако си прав. Ега ти подлогите! За псри готови на всичко.

и не виждам нито един цветнокож сред футболните запалянковци от Острова ! Защо така, не обичат футбола ли ? Ами тогава защо на островитяните половината им отбори са от цветнокожи ?Излиза , че цветнокожите играят добре футбол, но не го обичат ?! Парадокс някакъв !

МВР превантивно са арестували братята от Коилово.

Довечера ше бегат като при Дойран.

Какво са виновни англичаните, че българският отбор не може да играе добре? Ей, прочухме се, колко податливи сме на лоши влияния. И затова сме толкова зле. Нищо не можем да направим цивилизовано и със самоконтрол. Кой е виновен, мъжете, те са водещите. Нямаме достатъчно качествени и нормални мъже. Тръгнали да се бият и да продават дрога, нормални ли сте? Или просто не ви е останал мозък в главите? Или пак някой чужд агент ви провокира да се излагате и да настройвате целия свят срещу България?

Аз съм комплексар! Освен това съм и тъмен, балкански субект. Е, и? Да си бягам от природата ли? И да се правя на какъвто не съм?! Расист съм! Мразя и англичаните! Е, и? Футбола е само повод.

"Цивилизовано и със самоконтрол" в статия за футболни фенове ..осъзнай се бе лелче :)

Много долни отрепки са тези. Със самото си присъствие дразнят хората. А на нашенските олигофрени малко им трябва. Не ми се мисли какво ще бъде довечера след мача в тъмното!

Като не можем на терена, поне на улицата да ги смачкаме. Пикльовци рижи!

Правил се е на отворен и си го е получил. Другия път ше знае.

сеги ша усетят що навлеците от Турция не щат да остват тук

Той да се раздва, че не са го онодили, после да не се жалва от друго...

Бес расизаН само ако обичате !

А бе, ти да не си от наш`те?

Другия път главата да му строшат!

Те кво си мислят, че тука нямаме пияни лумпени като тях ли? С тънката рзлика, че нашите носят на пиене!

само бои за дето са ни бомбили през ВСВ

Бомбили са ни защото преди това сме им обявили война. Бонбони ли да ни пращат ?

Щом са го били, значи, че си го е търсил

Бой по тия пияни палячовци !

Че то, ако на стадиона има по-вече от 4000 английски малоумници, може и да са по-вече от българските зрители...

вече. по-вече. най-вече.

Ще кандидатства журналистика. Там е така.