Балъков: Няма как някой друг да ми реди състава

Обширно интервю на националния селекционер преди квалификациите

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не може да не включиш в отбора голмайстора на първа лига. Та това е идиотизъм. А най-големите идиотия е недоразумението Ники Михайлов като вратар. Голям тъпунгер е къдрокосия мангал Балъков...

То няма как и Литекс да е ЦСКА, ама.... Дори и префасонираха и бившата "А"РФГ заради далавери, на тема Чавдар Етро поле Литекс Ловеч. Който пък Литекс Ловеч, се премести в София, и сА пръкна ЦСКА-София (София). Така, че Балъче, кат' си свирят шА играЙш.

Вие сте умрели, бе , какво се пениш, български футбол няма, ти си никой, лягай си

Още на първият мач съм готов да се обзаложа, че Ники с дебелото дупе ще са мята и ще отклонява топката с поглед! За средната линия ще питаме Данчо, а за нападатели ще се позовем на известен меринджей приближен до Герена!

Балъков: Няма как някой друг да ми реди състава Този състав,както и да го редиш "резултатът" ще е един и същ - победа за Люксембург.

сигурно е капитанът на националния с най-много загуби, като доста от тях са "благодарение" и на него. Но карай да "продължаваме напред" ...

Балъка се е изхвърлил, но дано да е за добро, дано направи нещо...

Хвани се поинтересувай малко как седят нещата и тогава пиши, Зомбайо.

За УЕФСКИ знаем, но кво стана със Спартак Сф, нали бяхте с тире???

вярно че никой не му ги реди. Само му казват кой трябва да играе, а той да си ги подрежда сам както иска. Ето например въпреки че Ники Михайлов искаха да е нападател, той го слойи на вратата. Така де, никой неможе да му се бърка.