17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Барбулетка пък откога се интересува за националите? Да не е нещо с БФС то и кандидатурата му? Или е случайно ;)

Опаааа, това май е майтап за 1 Април Ако е така, игнорирайте предния ми коментар хаха

Бербатови вълнения! От кога се вълнува от България?

Сигурно е заспал, докато пише статията. Такъв мързел е.!

Юда от Благоевград дошъл да оглавява 12 те апостола, след като е предал Христос за сребърници. Тръпки ме побиват от наглостта му!

Поп Кръстьо коментира Българския Централен Руволюционен Комитет. Ха ха ха ха

митке, митке! Ти си dolna k..va. Миндил, който се отказа от националния?!?! И защо се отказа, а сега се напъваш, дебиле!?!?!??!’

Бербатов е явление в футбола. Не в българския в световния. Меси е добър но си личи че се напъва тича заобикаля. Бербатов беше шахматист с два хода преди защитата.

Тая лъжа сега я напиши още 100 пъти и може да стане истина...

Кое е лъжа според теб?

Щото е шахматист и съра го остави да търка скамейката срещу Барселона :) Що тъй съра ли не разбира нещо или някой го мързи

До разбирачи. Защо Фъргюсън го остави на скамейката целия втори полусезон и до днес никой от двамата не е дал официално изказване..За футболните фенове остава само да спорят по въпроса,но колкото и да го отричат недоброжелателите на Митко,факт е,че дори и само с един полусезон стана голмайстор във висшата лига. П.п.По твоята логика Данчо Лечков също не е никакъв футболист.Предполагам знаеш какво се случи с него в Хамбургер?

Бербатов е с 2 финала на шампионската лига ... тия куци коне от Леверкузен не знам как ги занесе там на гърба си. Има и две премиершип титли и една златна обувка в премиершип ..2010-2011. Че Меси не търчи като ли е лъжата или че Бербатов не беше шахматист и по друг начин ги постигна тия успехи с лежерния си вид и без да се поти много много.

търчи като свободен електрон меси това ми беше думата

дирниците са надат тоя да плати ,че му публикуват напъните. тъпака без средно иска началник да е... барби белото е позор.

Ако можеше да са по малко такива като теб и повече такива като Бербатов знаеш ли къде щяхме да сме. Изобщо за какво се върна в тая кочина не знам.

... и не само като теб .. надолу коментарите същата работа ... мила родна картинка.

Курва....,курвичка

Тоя родоотстъпник ще се посере от напъни да ръководи футбола,ама няма да стане -мързелив,надут и смотан боклук.Само не разбирам защо журналята дават гласност на напъните му след като той отказваше да разговаря с тях.

Много просто, плаща си

Бербатов захвърли националната франелка, като парцал, а сега се радва?!?!?! НАГЛЕЦА Е НАГЛЕЦ! Сребролюбец!