17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Боби перуката (мокета), така се е окопал в БФС, че иска да стои там вечно! Като кърлеж е този човек!

Schilo

Явно решението на съда нещо не му изнася на Перукан? Бобчо, така ли не разбра, че съдебните актове не се обсъждат, а се изпълняват?

Когато Агенцията по вписванията върна Михайлов нямаше намеса в работата на БФС, а сега има.Нещо май само решенията които ви изнасят са законисъобразни а?

Когато прост човек застане начело на държавата, всички с два пръста чело започват да искат статут на императори. Не се наядоха тези , близо тридесет години след като тичаха след една топка и удариха джакпота. Оттогава са зинали и искат ли, искат. За тези години не са постигнали никакъв значителен успех, но изядоха много милиарди , напълниха джобове и гърла и взеха да се изживяват като първа цигулка в разпадащата се държава. Триумф на най-простите в държавата, от чиито редици излязоха мутрите, съсипали прохождащия ни бизнес и създали нова култура, на полуграмотните лапачи, подоържани от себеподобни с власт.

Докъде се е разпаднала държавата, щом тоя клоун си мисли, че БФС е някаква автономия в нея.

Перуката отвръща на удара:))

Бобкааа....перуканеее....бегай че ща прибиа..твойтя майка..плешива..не щъ да тъ вида..тебе и кифтето..

Кухи лейки. Съда е над всичко.

Зимай си синчето, шапката, гащите и марш от футбола

"БФС намира за парадоксално, че с днешна дата СГС взема формални решения, с които пряко се намесва в самоуправлението на най-голямата спортна федерация в България." Всички организации с устави трябва да ги спазват. Ако има нещо което е нарушено съда е органа който поема контрола и насрочва ново общо събрание като единствен начин за излизане от това нарушение. Това не полицията, не е прокуратурата ... това е СЪДА и решението е въз основа на устава и законите на Републиката! Самия факт, че с неграмотните си аргументи претендират, че имат самоуправление пред закона и съда е показателен защо нещата не върят в тази федерация. Да всяка федерация има самоуправление и правителството, прокуратурата или президента нямат право да се месят. Но съда е нещо съвсем различно. За това тези устави се вписват в съдилищата ... защото ако някой ги нарушава съда може да насрочи общо събрание съгласно действащите закони и устава. Айде у лево. Ако има нещо обжалвайте.

ВЯРНО е... Не може съда да решава дали да се избира президент на нещо или не и дори датата..... Обаче Боби Михайлов е Предател.. Тоя Пуска маймуни да КРАДАТ Работата и Парите на българските уфтболисти в футболните отбори- фирми в БЪлгария.. Боби Михайлов РАЗРЕШИЛ НЕОГРАНИЧЕН брой чужденци да играят в дна футболна фирма- отбор.. Трябва да ИЗГОНЯТ БОби Михайлов и да ЗАБРАНЯТ на чужденци да играят, работат в футболните ни отбори... Може да Разрешат само на играчи от Европа да играят в БЪлгария.. Трафикантите на Наркотици, станаха Трафиканти на маймуни.. Да умират и трафикантите и маймуните.

Като е толкова сигурен ,че ще спечели,защо тогава го е страх от извънреден конгрес.явно му пари под перуката,упссс под опашката .Вън Боби и кликата му от бфс

фифа и уефа няма да признаят намесата на съда... ма барби белото много алчен той няма средно , не може курвите в къщи да управлява ...

Мнението ми за българският съд е под нулата, но тази банда в БФС как смее да не го признава. Държавата трябва да им спре финансирането докато не се смени цялото ръководство.

Тия от БФС верно ли са толкова изкукуригали за да говорят за вмешателство на съда в работата им. Съда прилага законите в страната и ако БФС са нарушили даден закон то нормално е съда коригира това тяхно решение. Боже в каква държава живеем.

Не мога да повярвам, че в наше време е почти невъзможно подобен лапач да бъде спрян. А за Боби Михайлов като човек, което всъщност не е правилно определение в негово лице, всички думи са малко, в негативно значение разбира се. Отврат

В закона за спорта трябва да бъде записано, че 1 човек може да е председател на федерация 2 мандата и след това, никога повече, а не да ги оставят тия шарлатани с правилници и наредби да векуват.

Вън Михайлови от футбола! Гадни, крадливи бездарници! Футбола в държавата да се оправи без фамилия Михайлови!

Ники Михайлов може достойно да смени баща си, играещ президент вратар.....

Откъде накъде Перуката сам ще си решава кога да има Конгрес? Толкова са нагли, че няма накъде

В А група явно всички са доволни от тва БФС ,няма 1 клуб да е прптив ,пък и националния взе 2 мача и тез дават всеки ден интервюта ,преди тва като нямахме победа 2 години се криеха като мишки ,ще му е трудно на Бербатов без никва подкрепа от топ отборите ни

Всички са за Прокуратурата, изпълненията с Рейнджровърите по пистите на Националния стадион, пиянските катастрофи по Тракия, грешните потрошени държавни пари......

Косъма и хунтата около него се мислят за недосегаеми, но за тяхно съжаление в тази държава има някакви закони, може да са лоши, но са закони. Самоуправление не означава бащиния - да си правиш каквото си искаш с парите на хората и да си мислиш, че са твои по рождение. Започвам да си мисля, че до скоро българския футбол се е ръководил от много некомпетентни, но много алчни и завистливи личица.

Законите не са толкова лоши хич... но тяхното приложение е трагично.

Явно в Нъллгария най компетентни са съдиите и другите тъпаци милиционеритв. Тежко ни с такива идиоти.. Само дърво за тях тези независимите . Мръсна паплач

Тия вече се самозабравиха в наглостта си. Никой не им пречи на автономията. В случая съдът отсъжда, че хората, които са членове на БФС и са поискали конгрес са прави. Не е намеса в делата на БФС, а защита на законовото право на клубовете да искат конгрес. Това може да се случи и в което и да е търговско дружество. Обаче явно оня пияница Перуката е над съда, над закона... напомня ми на един друг наглец от Банкя.

Само едно уточнение - БФС не е търговско дружество, а юридическо лице с нестопанска цел в обществена полза. За другото съм съгласен напълно.

Само дето цоца народни пари.

Айде и вие при Боко в опозиция, мишоци нагли ......

Още ли си мислите, че Кукла Барби ще ни оправи футбола?

Не бе, само отрпките на гнидата Михайлов могат. Шматка.

Самозабравила се пияница! Задължително е да има ограничение на мандатите за един човек - до два максимум. Така ще намалим кърлежите като теб.

Няма как само до 12.10.2021 да смачка всички дето искат промяна. Сега си е$а майката. Замина му поста. 350000 лв заплата на година + далаверките са си сериозен стимул. Утре ще реват по всички сутрешни студиа...

350к ли зима тоя на година? баси, почти колкото мен...

Вие не сте извън държавата, самоуправление незначи свободия

Леко са объркали от БФС. За намеса във комитетските, пардон футболните дела от страна на държавата се говори когато се намесва изпълнителната власт, или президент зависи от политическата система. Става ли въпрос за съдебни решения не може да се говори за намеса.

Чакам утре Лечков пак да се оплаче как данъчните не му признавали разходите....

Не мисля, че светът ще научи за нашите трусове....сами си го правим трудно

"Това е груба намеса в самоуправлението на федерацията." A след като един голмайстор от Банкя нарита перуката, що не протестираха тогава?

Те не че БФС си следват собствените правила - само ако на Перукан му отърва. Това с оттеглянето на оставката беше голям финт....а колко заплати прибра междувремено без да работи....

Как така ? Решенията на съда нямат значение ли? Мислех че сме правова държава ? Съда ти нарежда да направиш конгрес, защото има законовото основание.