17-11-2017 20-11-2018

Коментари

и тук постигат едно голямо нищо,заплатено с много милиони

Тоест БФС няма. А защо получават заплати?

Ае, някой още вярва ли му на това БФС и на пиянката, която го управлява? Ясно е че се ивъртят даляери и се играе черно тото, като е ясно защо се подкрепя този фарс, защо феновете си траят, защо ходят по стадиони, защо? След кто всички знаем, че са мерзавци и схемаджии , какво толкова има - бойкот на всичко мачове и птбори докато това ръковпдство замине в септичната яма на сбърканата ни съвременна история!

Ето так се степенуват:: ТЪП( Хамалин), по- ТЪП( Боксьор), Най- ТЪП ( ФУТБОЛИСТ).. НЕ се занимавай с футболисти.... Васил Левски , Христо Ботев и Българската Армия са убивали такива Предатели като Боби Михайлов, Лечков, Наско Сираков, Мъъри Стоилов, Гриша Ганчев, Домусчев от Лудогорец и всякакви негри- маймуни и са ползвали парите им за Освобождението от Мюсюлманско РОБСТВО..

Името на националните герои Ботев Левски Раковски от футболните отбори Това е срам за национално самосъзнание на българите Примери “Долу Левски” “.Да ги е. В Ботев “ Всичко то трябва да приключи Никъде дори в Латинска Америка няма футболен и спортен клуб на името ВА национален герой По добре би звучало Долу Спартак

А бе п...ко неграмотна, като плюеш по другите ти какво си дал на България!? Турско робство е било, прекръстиха го на Османско ама за мюсюлманско робство сигурно ще ти дадат награда!