Бивша Мис Италия си отвори устата за Роналдо

Футболната съпруга и телевизионна звезда Мартина Коломбари се изказа по скандала

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

и тая кво каза?!....едно голямо нищо....

Тая отишла в стаята му, после той е виновен

Да бе, да , ще влезе в стаята, за да му каже "Лека нощ", да бе, да, направи Ви повярвахме ... Нещо като вица - "Извади го по-навътре", писна ми да ме занимават с мурви златотърсачки !!!

Добре, че не приехме истамбулската корвенция. Освен джендърските понятия в нея има още нещо много страшно - под прикритието за защита на жените от мъжете им се дават повече права, като мъжът се приема по презумпция за виновен. При всяко оплакване на жена от мъж, той влиза в затвора или плаща яко, без да има доказателства за неговото прегрешение. Тогава такива скандали като този с Роналдо ще бъдат ежедневие, което ще доведе до отдръпване на мъжете от връзки и бракове с жени. Това ще доведе до още по-голям демографски проблем на белите, което и е целта на соросите.

Бивша Мис Италия си отвори устата и каза: "Не знам какво да кажа" Няма по-безмислена новина от тази. Истински апотеоз на безмислената журналистика.

И досега защо не е говорила или майка и я учила да не говори с пълна уста. Кретенка. Сама се бутала в ръцете му, пък сега....

“Не знам какво да кажа, нека следователите и съдията решават.“ Ами , щом като не знаеш какво да кажеш, защо изобщо се обаждаш ма ??? Аман от тъпи пу.ки ! Аман !

Ей, това българинът, смята, че ако почерпи някого едно пиене и вече секса му се полага. Ако е почерпил с нещо повече от савой клуб, му се полага за години напред и то със закуска, а? Пичове, затова ви е страх от гейовете и ги мразите. Подозирате, че те ще ви третират така, както вие третирате жените, а това никак не ви харесва. Защо ли? Нали сте големите джентълмени и каквалери, дето няма втори на света? А да, и страхотни любовници. :)))

Роналдо не беше ли от другия бряг? В последната година в световен мащаб излиза, че секс се прави само по принуда. При това само от богати и успели мъже. Жените не искат, ама никога, да са с такива мъже и не ползват секса за постигане на лични цели, ама хич, вие да не си помислите нещо? Девет години си траяла някаква кокона, а сега точно като при средновековна истерия за лов на вещици и тя се изтипосала на преден план, вдъхновена от движението me too. Това вече прилича на състезание - кой по-известен и по-богат насилник те е докопал. Масова психоза.

какво друго да очакваш от една пуйка, футболна съпруга и ТV звезда? хич да не си беше отваряла устата най-добре.

хванете си един 60-70 годишен редактор - малко да се вдигне нивото на правописа , че ...... майка плаче, кавал няма ...

Аман от такива, които някога са се отъркали в популярна личност, след 15-20 години, когато той е на върха, се сещат, че могат да изкарат някоя паричка и да му съсипят кариерата. Това си е изнудване. Като кажеш за някой, че сестра му е к-ва нека върви да обяснява, че няма сестра.

Каквото е търсила тая кифла си го е намерила! Снимките от бара показват как му се натиска и увърта в ръцете усмихната и очакваща близост. После отишла в стаята и много добре знае какво следва там. ...оргия, джакузи и отишла да се преоблича в стаята? ??? Еееее, след всичко това не знае ли какво ще стане....Много добре знае и го е целяла, но като е разбрала , че е само за 1 нощ , се сетила , че е изнасилена !!!! Явно доста обиграна в подобни случки е решила да осребри момента. Нито насила е качена , нито е бита и насилена. ...просто е искала да се залепи трайно за Роналдо, а не станало !! Тъпа златотъркачка иразвратна

Не е лесно да си жена! Хем те таковат, хем ти викат, че си к-ва, а ти гледаш да заработиш от това! Но защо женските организацийки, занимаващи се със защитата правата на жените в такива случаи мълчат, нито пък надигат глас с/у порнографията и проституцията, които превръщат жената в предмет?! Много двуличие, много лицемерие, д-ми и г-да! Онзи Рогатия си умира от смях и кеф!...

тази женица е за освидетелстване, по всяка вероятност има амнезия и сега е получила просветление, сетила се е,че е била в нечий креват и се защитила с две ръце отпред, ама къде преспа цели 9 години и не се сети навреме, оказва се че и гащите й ги няма,просто са изчезнали и това е, дали пък сега има гащи и пак няма да се сети за някое от похожденията си в хотелските и мотелските стаи,браво на журналята направиха всичко възможно това да изглежда вярно, ама са крили 9г. факти и ..страсти и пак идва скандал от голямата държава, не чувам обаче Змей да приглася,сигурно има и англичанки които футболиста не е долюбил....направо убиха змея

Идват от сащ и англия

златотърсачка, която не може да докаже обвиненията в ИЗНАСИЛВАНЕ трябва да влезе в затвора за същия срок, за който иска да вкара в затвора НАСИЛНИКА си плюс пет години....... ако става въпрос за пари да заплати същата сума, която иска плюс една трета

Yann

Толкова глупави обяснения от тая жадна за пари жена - Майорга. Защо не го е осъдила през 2009г.? Страхувала се? От какво? Майк Тайсън, който наистина си беше за.страх, беше осъден през 1993г.! Това са 17г. по-рано! Това не е нещо ново за САЩ, че да се страхува! Да не са 60-70г. на 20 век? Поредната алчна пача.

сложих ти плюс защото маската е готина, темата не ме интересува

Уважаеми ДИР-ници , добре е когато анонсирате , че някой се е изказал за НЕЩО , то същия да не го цитирате с “НЕ ЗНАМ КАКВО ДА КАЖА “ защото звучи и тъпо и нелепо!

Хора като Роналдо са пример за децата по света. Това означава, че следващото поколение ще станат масово изнасилвачи!!! Ужас!!!

Не се знае в случая , кои кого изнасилва. По скоро американката изнасилва Гея финансово. А САЩ това е спорт.

Всичко е ясно, Роналдо с малката пишка си го връща на жените! Нали затова и си направи децата от сурогатни майки.

Чудя се как се натрапва и приема правилото да се слушат само жените за вероятни изнасилвания!!!Както и при баба Мерил Стрийп, която дори издокара оножданите преди десетилетия жени да се облечат в черно. Като деца казвахме "Лани пръднала баба, чак сега (защо ли?) замирисало.". За мангизи. Като не си се обадилА тогава, сега си трай. Освен това вярно казва Мелания - трябва да се изслешват и мъжете. ИМА ЯКО насилие на жени над мъжете - най-често това са златотърсачки, или търсещи да попаднат под прожекторите. Това се случва и в обикновени семества и двойки. НО ИСТАНБУЛСКАТА конвенция на боко (Няма мърдане, ще подписваме, прати есемес той), или Сер-ГЕЙ станишев въобще не отразява това. ЗАЩОТО Е ФАЛШИВА И ВРЕДНА!

Който цъка минусчета е потенциален изнасилвач!!!

"Ме тоо" даде кураж на 'урвентията да го съди и да иска още пари, въпреки че Роналдо и е платил "като арабин" за "услугите" още тогава...!!! Дааа...!!!

Ми нищо не е казала... Що ни губите времето?