17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Защо изобщо пратиха това младо момче като на заколение, когато ЦСКА уж се бореха за титлата? От лакомия за пусти пари.

От това дърво нищо не става.

Говедата могат да коментират със злоба. По добре да си гледат третата лига.

Не е за Болоня,а за Ювентус нашето момче.Със слаби съотборници нищо не може да изяви.Освен това в селски отбор да те мачкат някви жабари не е добре.

Провинциален отбор,с провинциално мислене.Момчето тук играе в столичен гранд и е титяр,там ще търка скамейката и ще му губят времето.

Стига сте писали простотии. Момчето има талант, още е на 20 г. И да се върне в ЦСКА пак ще го вземат в някой добър отбор, бил такъв, бил онакъв-всеки да си гледа него си. Скромно, приятно момче.

тоя като неделев и вутоф и разни булгаристански чалгари

Не са ни лоши футболистите, няма обаче кой да ги учи! А ученето на футболист е бавна, трудна и скъпа работа.

Върнаха го с наложен платеж тоя куц кон

Много тактично и интелигентно италиянците го разкриха и ви казах ,че този измислен журналистически гении на футбола не става за нищо .оранжервите журналистчета продължавайте все така да хвалите люкякпвите дутбалери и после що ги гонят.ония другия вкара 2 гола в първият си мач и оттам нататък голяма кръгла нула.и него бяхте изкарали инзвънземен

доста съмнителни трансфери по оста България - Италия. Взимат ги дали играят 100 минути на полусезон я не и обратно в България. Едни парички се въртят в пералнята, май. Бат венци е най-добър в това и ще може да отговори, ако има кой да го пита, де.

Антов играе добре и само трябва да ни радва и подкрепяме хора, като него, защото са ни единици! Кофти момент и сделка, но нека не се обезкуражава и продължава да работи - успехите ще дойдат. Да е здрав и играе с желание!

Кво стана бе оранжеви, мега-гига трасфер а?

Извинявай, казва се: Какво става бе, Оранжади!

От всяко дърво свирка не става.Обратно в ЦСКА-София защото е под наем а не собственост на Болоня

пак ли лудогорец ще го награби....

Този трансфер е замислен и изпълнен крайно непрофесионално - нито момента е подходящ, нито Болоня има пари, нито има подходящо място в игровата схема, нито има условия да осигури развитие на Антов. Всичко това е на гърба на младия футболист. И ако Лудогорец го приеме не ще го "награби", а ще го спаси.

За нашето първенство е ОК, за италианското - посредствен. Това е положението.