Коментари - Борислав Михайлов: Турция има 100 милиона бюджет и пак не играе на Мондиал | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не знам кой е тоя на снимката. Не се интересувам от футбол. Но ето какво знам така както знам че утре е Неделя. Българина е тъпо парче и винаги ще каже че е боклук защото не му стигат парите..."само ако имах повече пари или ми плащаха повече и аз щях да работя като американците и да играя като немците или хърватите". Не. Това не е така! И всичките пари на света да дадеш на българина, пак няма да постигне нищо!!! Да, за всяко начинание са необходими някакви ресурси, но дух, манталитет и знанието че НЯМА ИЗВИНЕНИЯ е далеч по важно и критично за успеха. Уви, българина няма такива качества!

Ей, поплювковци! В момента, ако играчите се водят с паспорт в ЕС, не могат да бъдат спрени да работят в българските ФК... Те са като местни... Точно затова Михайлов казва, че е въпрос на клубна (негласна) политика да взимат повече българи (поне 6), за да развиват българите, които да се продават и в по-големи отбори, съответно да формират националния отбор. Истината е, че манталитетът ни е на поплювковци и все някой друг ни е виновен за неуспехите, вместо да сме упорити и да работим - ярък пример Ви е К. Роналдо, който е най-велик само с труд. Повече труд на индивидуално ниво и себераздаване в професията. Това важи и за футболистите, които имат манталитет на лентяи и чалгари. Докато не се осъзнаят самите футболисти, не може ни БФС, ни футболните фенове да оправят нивото на футболистите и на националния отбор...

Много харесвах Боби на времето като футболист. Обаче сега е станал голям тъпак

Щото сме от една порода

И един голям тъпак.

Закриите НСА, тогава вече няма да има некадърни треньори...между другото там ли му правят дисертацията на Цветанов, и той да стане "доктор на науките"?

С избори няма да стане,трябва с ритници да ви изхвърлим нагли плешивци!

Супер си е първенството,добре е че само ние си го гледаме.Лошо е само,че за кратко някои играчи и отбори ги виждат в Европа. Националния е добре да играе само със Северна Корея и да не се излъчва по телевизията,за да не може никой да ги гледа.

Боби ти си само за руския фронт..срам ме е че има такива българи, ти за идиоти ли ни имаш? Всъшност ако не сте разбрали той ни казва ВИЕ СТЕ ПЪЛНИТЕ ИДИОТИ!

*всъщност..

Браво Боби! Най-доброто управление на БФС, което съм виждал. Не си виновен ти.Пий едно, кво те ядосват. Изиграй един танц, футбола майната му. А между другото Исландия е 200.000 души и направи 1-1 на Аржентина. Вратаря дето спаси дузпа на меси е видео-оператор.Явно не е само до пари.

Преди време се оправдаваше, че сме малка страна и липсват таланти. Хърватите му показаха, че размерът на страната не е от значение. Когато ние станахме 4-ти в света пак не бяхме много богати. Извод - проблемът е в ръководството на БФС. Този за вратар може и да е ставал, но за ръководител въобще не става.

Корумпиран плешив малоумник. Пачките не могат да ритат топка. Факт.

Типичния българин-тъп,прост и нагъл. Ало цървул кво ще кажеш за Исландия? Колко си нагъл ах не ви понасям вече, КАКВА Е ТАЗИ ДЛЪЖНОСТ НА КОЯТО НЕ ТИ ТЪРСЯТ РЕЗУЛТАТИ? По къв признак те преизбират толкова години?

Стига се оправдава. Работа с децата трябва. От детската градина

И най-вече - работа с децата от вас - "родителите"! Слагам ви в кавички, понеже сте псевдородители, все гледате някой друг да ви върши работата, а вие да си обикаляте по кръчмите (или моловете - за кобилите от ж.р.) Като си държите дрисльовците с недоразвити мозъци и без морал няма как да се получат нещата.

Мдам, те и САЩ не играха на световното, ама що ли не ни е сравнил с тях Перуканчо, как е пропуснал не знам. А истината е, че няма и да играем на световно, докато тоз е начело на БФС. Забравете...

А за Хърватия нещо да каже, че без малко шампион щеше да стане.

PEYTSCH

Хърватите ги изкупиха като българите след Световното 94 в САЩ...Ако искат някой да им обърне внимание и да им предложи много пари, нека се постараят дори и с малък бюджет...Но явно чалгата и сиконките около тях не ги пускат..Не са за изпускане толкова простите татуировки...

Перука, просто момче беше и си остана такъв. какви са тези тъпи примери които даваш !?!?! Как да се класират Турция, когато в отбориите им е пълно с чужди наемници. У нас картинката е същата.... Хърватска... ами в клубовете са 99 % местни момчета. Да си видял някой черен в националният отбор на Хърватска ?

А във Франция, като е пълно с черни, що са световни ? Иначе си прав, нямаме клубове, нямаме първенство, нямаме школи... няма как да стане :) Но имаме черно тото, уговорени мачове и пияница шеф на БФС за сметка на това.