Коментари - Британските коментатори получиха списък с думи, които да не използват | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Да извадим неудобни думи като масонство, илюминатство, наднационални планове, медиен прах в очите, лъже-новините по телевизията, телевизора като цяло, йезуитите, толерасткото поведение, хомосексуалното поведение да се замени с "евроатлантизъм", содомия , окупатор - да се замени официално с "партньор" и т.н. и т.н. ЕМИ НЯМА ДА СТАНЕ

Явно се търси на държавно ниво противопоставяне между хората. Така беше и с "крадците" на дъгата, повечето не ги забелязваха, но след като ЕС наложи "задължителна" обич към тях, много хора откровено ги намразиха.

Това вече е расизъм в най-пълният му смисъл

Първо това е цензура и второ е двоен стандарт и трето расизъм срещу белите играчи и белите хора. Но като са си внесли изкуствено толкова чужденци и са им дали управленски постове какво друго да се очаква. Загубили а суверенитет и сега са роби в собствената си страна. Няма поука.

Толерастката измет съвсем се е сбъркала. Нещата от комични скоро ще станат трагични.

рижи еуроджендъри

Май вече сме в биг брадър. Като српат да се използват определени думи и изчезнат от речта, хората няма да могат да мислят за неща неудобни за партията :)

Направо да раздават на хората от раждането един списък с 500 думи, които да използват и всички останали да бъдат забранени. Да изгорят и всички книги и ще си имат дебилно общество, което ще прави каквото му кажат.

те няма да им дават книги а номерца, робчета вече са това

И тва ли ви е демокрацията? Представям си какъв вие е комунизма...

НЕ! Трябва да се уточни дали е Афро-педераст или Каукейжън-педераст

Идиоти, тия минаха и цензурата по времето на социализма.

отдавна я минаха сто пъти

Поне съдията може ли да си остане педерас?

по-често, може!

Сложих ви минуси защото това което става не е смешно а тъжно и жестоко.