17-11-2017 20-11-2018

Коментари

В списъка с чуждестрани треньори е изпуснат кюрда Стоичков.

Ето так се степенуват:: ТЪП( Хамалин), по- ТЪП( Боксьор), Най- ТЪП ( ФУТБОЛИСТ).. НЕ се занимавай с футболисти.... Васил Левски , Христо Ботев и Българската Армия са убивали такива Предатели като Наско Сираков, Мъъри Стоилов, Гриша Ганчев, Боби Михайлов, Лечков, Домусчиев от Лудогорец и всякакви негри- маймуни и са ползвали парите им за Освобождението от Мюсюлманско РОБСТВО..

Пак повтарям: прогрес и победи има само когато има национализъм. За съжаление българите за разлика от сърбите са повярвали на външните "сили", че национализма е нещо лошо и точно от там ни идват всичките проблеми. Национализма е самочувствието на един народ-съставката на всеки успех!

Правилните думи са "" Патриотизъм"" и ""Родолюбие"". А туй- националисти му звучи подобно на нацисти.... Някаква германска партия в Германия.. Нищо общо с България..

И най-добрия в света треньор не може да промени факта, че собственици на бългаските отбори са нискочели мутри , забогатели от прстъления. Те нищо не разбират от футбол и умения в спортият бизнес.

Казано простечко-С тия глъмере Клоп да дойде-се таа... А КОФТИ ОТГОВОРА Е-тО ДРУГИ НЕМА!

Сърбето ли че игра на терено, щото с балетисти нема да му се получи, дано е добар.

Горският човек не знае с какви варвари ще се сблъска.