Коментари - Дафовска отвърна на удара: Проблемите с Анев започнаха още преди 7 г. | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Сега да видим, ако в следващите 3-5 години има резултати Дафивска е била права. Ако няма резултати, Дафовсаки и 9-та "нейни" членове един шут в газа и Краимир Анев на нейното място и на него му даваме 3-5 години да покаже някакви резултати.

Дафовска: "защото аз имам 9 души управителен съвет. Този управителен съвет взима всички решения. Те никога не се взимат еднолично." - "Аз имам" означава точно това, че решенията се вимат еднолично. Ако решенията не се взимаха еднолично щеше да каже не "аз", а "федерацията има 9 души управителен съвет" Решенията се взимат от 9 човека. Как смятате, след оттеглянето си Красимир Анев, няма ли място сред тези 9 човека? Дафовска: "проблемите с Анев датират още от 2013 година, когато той е тръгнал срещу тогавашния треньор на националния отбор." "Още през 2013 година той заяви желанието си да се готви извън отбора." Резултатите сами говорят: Красимир Анев си тръгва от биатлона на 33-годишна възраст, след като е участвал на три Олимпиади. Той е и европейски шампион от 2019 година, а в последно време нито един друг български състезател няма повече точки в Световната купа от него.

С Кобрата под ръчичка г-н Анев и направо към пенсионното

Тая Катя не го ли изплати вече този хотел? От години само слушаме за злоупотреби в тази федерация. Трябва да се сложи край и тази селска пръчка да се разкара! Борислав Михайлов номер две! Момчетата вземат по хиляда лева заплата, прославят България, отсъстват от семействата си с месеци, а тази гъска не им дава премиите, които са извоювали, за да си ги разпределят в т.н. управителен съвет! Страшна наглост! Един от малкото спортове в, които имаме успехи , но не благодарение, а въпреки федерацията. Това са успехи извоювани на собствени мускули. Същото е положението и с Беломъжев. Баща и син творят чудеса само със собствени усилия. Примерите са много.

В отбора са мисля шест или седем мъже и още толкова жени.Какво се случва ако всеки един от тях реши да си има собствен щаб и треньори.Дори да предположим че всички успеят да си намерят спонсори и да им плащат от джоба си,няма как всички да бъдат допускани на състезанията. Общо взето със средствата които разполага...Дафовска се справя добре. А Анев като има много претенции...да мине да се състезава за друга държава и да докаже че е прав - като направи рускинята Кузмина - отиде да се състезава за Словакия и им донеса олимпийско злато 2 пъти

така Дафовска съсипа кариерата на Ния Димитрова!

"Еднолично не се управлява никоя федерация, защото аз имам 9 души управителен съвет...." Хахаха... и това ако не е ярък пример за точно обратното :-)))

Не разбрах какво е желанието на състезателя. Да се състезава или да управлява. Двете неща са различни. Процедурите и начина на финансиране ги определя Министерството това не е в правомощията на състезателя.

много добре го познавам Красимир Анев - това е куче вързано на кисела слива - по голям надут пуяк като него не съм срещал . ТО бива бива ЕГО ама неговото е по голямо от егото на всички Българи . като си решил да си тръгваш - тръгвай си - со кротце и со благо. ЗАЩОТО ПРЪЧКАТА ИМА И ДРУГА СТРАНА .АЙ СИКТЕР НА ТАКИВА КАТО ТЕБЕ.

9 души управителен съвет само за биатлон-а... че те за футбола и баскетбола сигурно са по 20 поне... Като се замислиш - то нямаме толкова спортисти. Иначе не била раздута администрацията...

A в последно време нито един друг български състезател няма повече naчки в Световната купа от него...

Две, кебапчета крилати, христоматия четат....

Тази можеше поне говора и външния вид да си оправи за толкова години, селска погача

Ама като печелеше медали за България не и обръщаше внимание на говора и външния вид, нали?

и наеба “Гробаря”

Ей,абе стига сте пробутвали коментари за хотела на Дафовска щото замирисва на познато-завист и злобичка.

Баcu м. мата, 30 коментара написани от един (една) мисирка!

Искаш ли да си намериш жена за една нощ? Влез в -- Sexcris.Com

Компира само за пари реве.Когато и да го чуя само пари,пари са му в главата.Преди години пак имаше някакви скандали с него,нещо се мъчеше да уреди личния си треньор за старши треньор на националнния и като не го огря пак имаше стойки,бойкоти чак за друга държава тръгна да се състезава ама освен Нигерия и Сомалия друг май не го поиска.Да не плаче толкова че от години извива ръцете на федерацията и много му се иска той да командва там и неговата дума да е последна.

Не знам за какви интриги обвиняват Краси, но като чета какво е казал, напълно го подкрепям: “Аз си искам премията, която съм спечелил с честен труд. Имам семейство, заработил съм я и я чакам. (...) В същото време председателят да си гласува премии за себе си и администрацията на централата. Тези, които работят от 8 до 5 от понеделник до петък. Аз си дадох младостта - 22 години. Това ли заслужавам? Премии за администрацията няма в нарадбата на ММС” Човекът си чака честно изкараните пари - нищо повече или по-малко и му е писнало покрай неговите успехи други да се нагушват с премии.

е такава селска калитарка, имала един медал по случайност и дай федерация да ѝ дадем... тая 2 смислени приказки на кръст не може да върже, говори като някакво цапнато през устата, федерация тръгнала да ми ръководи. Такава адска селянка рядко се вижда.

На него няма угодия, все не е доволен, все е в мензис

Който поне малко се интересува от биатлон знае че всички интриги в отбора ги прави Анев.От целият отбор мъже и жени само той плаче,само той мрънка,всички други са виновни а той света вода ненапита.Чел съм и съм гледал няколко негови интервюта и в тях е само плач,мрънкане,оплакване и неоснователни претенции.Ако не знае човек ще си поисли че е най-малко двукратен олимпийски вампион.

руснаците да дойдат,значи?? ми как без руснаците ти стана олимпийска шампионка, и как без руснаците анев спечели титлите си??

Глей си школата, хотелите и бизнеса и се не бой, друго си е да те учи шампионка с акцент.

дафовска няма акцент! тя си има говорен и ментален проблем

Федерацията и управителния съвет са повече на брой от спортистите, които тренират! Защо ли не сме учудени от далаверките! То да беше само в биатлона! Създавал проблеми от 2013 година! Какви проблеми, че иска да е шампион, да печели медали ли? Корумпирани нещастници!

човек спортист и шофьор,не стават!!! :))))

И тя май се е самозабравила като "четвъртите в света"!

Как пък даде Господ баш тая брутална селска пръчка да стане олимпийски шампион и после 20 г да е лицето и гъсът на родния биатлон. То бива мякане, бива диалект, бива тъпотия ама как пък не се лустроса малко за 20 г ходене по света и у нас ве... Баси селяндурката....

Защо не си станал световен/олимпийски шампион? Защото май на теб повече ти приляга с биричка да натискаш дивана и все да квичиш против успели и работливи жени, които с къртовския си труд са постигнали световни резултати. Аман лаладжиите като теб!

Бат Венци от Надежда, Шеф на Биатлона! Оле

помаците да се разберат.....за парите

Дафовска ВЪН - Оставка, да ходи да си шие гоблени в Чепеларе.

Още една куха лейка повярвала си, че от нея става ръководител... Спомням си преди време по какъв унизително подмазвачески начин се присламчи към Боко, за да може другарката Цв. Бориславова разсрочи кредитите, които беше взела, за да строи хотела си на Пампорово..

При цялото ми уважение към Катя Дафовска като спортист и въпреки безспорните ѝ постижения в биатлона, смятам, че не е права. Да си елитен спортист е едно, да си добър ръководител-коренно различно. Тя не притежава нужните качества да управлява федерацията. Жалко за Краси Анев - не заслужаваше да завърши спортната си кариера по този начин.

Какви проблеми са почнали с Анев, бе парцал?!!! Проблем ви е, че от години ви уличава в злоупотреби, а вие всичко замитате и разчиствате неудобните хора. Тъпа овца !!!! Какъвто министър председателя, какъвто и министъра, такава е и тази федерация. Само кражби!!! Бюджетът й се пълни благодарение на Илиев и Анев, а се разходва по герберските канали за усвояване. Като всички останали федерации!

Ти си тумора в биатлона и ти е време за ДАНС И НСБОБ

Много обичам биатлон, но специално българският е станал пълна трагедия и е стигнал аматьорско ниво. Особено при жените е пълен срам - една щафета не могат да завършат. Вечно ги затварят с обиколка, а индивидуални резултати рядко има в топ 50. Единствено Анев и Илиев се отличават с добри класирания. Може да се каже, че талантът им остана неразвит. Самият Анев днес е казал, че си е купувал патрони с лични средства. За какво говорим изобщо...

Без да го обиждам, на 33 няма как да е млада олимпийска надежда, ако говорим реално

PEYTSCH

А Дафофска вече не се състезава с друго освен с другите хотели в Пампорово...

Еднолично не се управлява никоя федерация, защото "АЗ ИМАМ" 9 души управителен съвет. Този управителен съвет взима всички решения. Те никога не се взимат еднолично. Без думи!

който да е бил добър администратор!!!!!!!!!!!

Дафчето с ум и мъдрост хотела си добута до фалит, що пък и една федерация да не фалира ей така за разнообразие. "Легендарната", ха! С кво е легендарна? Това в Нагано беше пълен късмет, който беше само един път.

То на нас винаги всичко ни е по един път - Нима "великите " ни футболисти от 94-та не живеят цял живот на "славата " от това един път ?!

Анев е прав! Дафовска един хотел неможе да управлява, та камо ли цяла федерация

Анев има ли хотел и ако има по-добре ли го управлява?!

поредния Казийски...

Прав си! Това е поредният талантлив спортист, човек с мнение който не позволява да бъде мачкан от знайни и незнайни "герои". Винаги трябва да има повече за подобрите. Тези които едвам покриват нормативите, да бъдат спонсорирани частично, останалите средства да търсят от спонсори или лични такива. Много ясно че резултати се постигат не с чушки и боб. Последно, да не разтягам много, има една максима в спорта и не само там "отбора който печели, не се променя".