17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тази новина наистина ли е от 2020г?

Поклон пред най-известния българин на всички времена Григор Димитров!

Защо продължавате да обръщате такова незаслужено внимание на тая мъжка курва Григорета ??? Вече имаме 5 олимпийски медалистки, истински заслужили внимание. Защо за нито една от тях вече не пишете, а за тоя миризлив, анално пробит нещастник, всеки ден се пише ... ??? Григорета ... Григорета ... още утре ще завъртиш минета.

Това сега подигравка ли е или сериозно ?

хахахаха ... тая новина е от преди 10-ина години, когато Дришо е лапал пишки при квалификантите

Я да те питам: със сол или с пипер да си го поръся, преди да ти го подам ?

Браво!

Чест и слава на момичетата олимпийски шампионки! Но в спорта е така, има популярни и не толкова популярни спортове. Тенисът е от първите и Григор несъмнено е голямо име в този спорт. Затова плюнките на морално и анално извратени типове като горния са недопустима извратенящина.

От много движения в областта на шийните прешлени (разбирай духане) ... нещо си се объркал. Не става въпрос за по-известни спортове, ами за по-платени спортове. В България тенисът е от най-неизвестните спортове, защото нито има къде да се тренира, нито има традиции, нито шампиони ... нито треньори Така че всичко опира до пари, което е най-грозното нещо. Пиер Де Кубертен е казал, че победителят трябва да получи само венец от клонки и нищо материално ...

Жалък си

Ей Видоре много си жалък. Когато постигнеш това което Григор е постигнал тогава коментирай

Chudo na chudesata!!!!!az se chudia zashto chial den po cnn govoriat za nego, puk to spechelil chial mach. evala.unak!!!!!!

Ама Гришо да е бил ли ,бе ? Не вярвам. Сигурно има някакво грешка!

Мамицата му и дъжд, как можа да спре напобедимият хасковски каун.

Какво става с манго от Хасково?

Така е, прав си ... същото плямпяше и баща ти, докато му го набивах отзад !!!

От многото анални мушки, получени от анадолските роднини на Лолита, Григорета е получила силно анално ускорение и просто не може да се спре ... та взела и победила нашта красавица Григорина Задухалникова.

Някои хвалят манго от Хасково, дето играе в частен турнир, спонсориран със 700 000 лева от дъргавата, като юноша бледен, които не иска да връща.

Мдаа. Значи е вярно!

Като журналист мога да ви кажа, че задължително трябва да има статия за този неможач! Винаги трябва да фигурира в новините. Без значение кога за пореден път е паднал!

А вие "можача", кой бяхте? Григор всеки го знае, но вас явно никой. Толкова си можете ;-). Тъжна работа.

Не бе, сериозно...ТОЛКОВА ли сте некадърни да си намерите каквато и да е друга работа и да спрете да леете злоба и воня за жълти стотинки? Съжалявам ви тролове...дано осъзнаете колко сте жалки...дори проститутките са по-горе от вас.

Видор искаше да ми духа ама не му дадох затова не ме харесва