17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Абе и 1 папая и 1 коза дадоха +CV. Вторите тестове също бяха +. Козата го мина безсимптомно, но папаята го изкара тежко. За малко да стане на компот. От тогава все си носи маската. Научи се папаята, но по трудния начин

То в нета много отдавна имаше и видеа, как някой сварява яйце между 2 GSM-a. Сигурно и в това вярваш?

Тогава това ще е чудесен лек за ковид. 2 жсм а и папаята е излекувана. Но едва ли е плащала осигуровки. Както всички знаем, папите не обичат да плащат към бюджета. Кой ще поеме разговорите? М? Ти?

на тестовете, народе. Тука има - тука нема. Само не забравяйте, че банката винаги печели.

Е да кажат какви са били тестовете - и двата ли пср или бърз и пср? Къде правен първия?

Предполагам, че и двата са били пср. Трябвало му е отрицателен пср-тест, за да участва в турнира.

нЕма да се пУашите! човека се разболял и оздравял или обратното в едно и също време. Случва се........

... при това без да разбере...

Ето едно доказателство, че тестът е ала-бала, абсолютно негоден за диагностициране, както и самият му автор твърди. Той казва, че тестът установява последствия от много и различни причини, затова не бива да се използва за диагностика на конкретна причина. И на базата на ЕТО ТОЗИ фейк-тест се съсипва светът и животът на хората!

За PCR тестовете се взима втривка от гърлото и носа и е от голямо значение как се взима. Принципно за PCR тестовете дават: под 2% за грешен положителен и около 30% за грешен отрицателен. Тука не говорим за фалшиви и некачествени китайски тестове.

Цялата схема за тестване е грешна. Над 50% от резултатите са неверни. На здрави хора дават че са болни и на болни че са здрави.

Ха, добро утро!