17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Да го д..ха. Сач.

Нещастник!

Той и да го духа на оня свят, на този свят е направил и постигнал толкова, колкото ти няма да успееш за 100 човешки живота, умножени по 10 на 10та степен. Клоун такъв, безполезен.

Един от най великите играчи в историята на NBA за всички вречена!! И добър човек!Хубав мъж и красива душа.А вие нискочестотни елементарни същества без никаква култура,вас никой не ви знае ,че съществувате,нито пък вие знаете защо сте на земята,сте едно нищо! Вие дори не пишете,защото не можете и няма какво да напишете за човека играча великия Кобе Браянт!!

Лека му пръст! Ма съжалявам като Майкъл Джордан още не се е родил никой !!!!!

тая маймуна! Явно напоследък от Козяк дават центове само за рекламата на черни/лесбо/третополови и т.н. "светила"...

Ама поне е жив..... Което е най важно на този свят...... Може за 40 години да е направил много, ама много неща....пари,коли,жени,самолети,яхти, обич, приятелства....... Но НЕ Е НАПРАВИЛ 45,НЕ Е НАПРАВИЛ 50....60..... 65.....70.......80 ГОДИНИ......... И ТОЙ ЯДЕШЕ ХЛЯБ 2 ФИЛИЙКИ, ЯДЕШЕ 1 ПЪРЖОЛА, ПИЕШЕ ПО 1-2колички,фантички,караше само една кола на пътя... Другите в гаража...... Но приятелю не доживя за съжаление старини...... Бог да го прости, голям играч, никога не се замеси в глупости.......... Но за 100 години, този който коментираш дори и една милионна да не направи е живял бе човек, живял е..... Дишал е въздух, чувал е, виждал е..... Просто е живял..... А НИЕ наричаме този живот с.... Животтъ